ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρίχνει το φταίξιμο στον πατέρα η μητέρα της 9χρονης

Η μητέρα της 9χρονης και ο σύντροφός της αρνούνται ανάμιξη στις κατηγορίες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το νέο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από την ίδια της την μητέρα και το σύντροφό της στην Πάφο.

Η 9χρονη με δάκρυα στα μάτια σε οπτικογραφημένη κατάθεση περιέγραψε στους ανακριτές της υπόθεσης τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λέγοντας πως όταν την κακοποιούσαν η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αντισταθεί, όμως η μητέρα της έκλεινε το στόμα με το χέρι της.

Η ανήλικη δεν κατήγγειλε το περιστατικό πιο νωρίς, καθώς η μητέρα της και ο σύντροφος της, της έλεγαν ότι θα την σκότωναν.

Η ίδια επίσης κατονόμασε στους ανακριτές τρία άλλα πρόσωπα, με τα οποία η μητέρα διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο ύποπτοι φέρονται να κακοποιούσαν το παιδί τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοποίησης του από το 2012 όταν αυτό ήταν μόλις 5 ετών, από προηγούμενους συντρόφους της μητέρας του

Ο πατέρας την παρότρυνε, λένε οι κατηγορούμενοι

Η 32χρονη και ο 34χρονος σύντροφος της, Ελληνοκύπριοι και οι δυο, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης της 9χρονης κόρης της 32χρονης, οδηγήθηκαν χθες το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους. Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της ανήλικης.

Η μητέρα της 9χρονης και ο σύντροφός της αρνούνται ανάμιξη στις κατηγορίες, αναφέροντας πως η μικρή λέει ψέματα. Μάλιστα οι δύο τους αναφέρουν ότι ο πατέρας, με τον οποίο διαμένει τους τελευταίους μήνες η 9χρονη, την παρότρυνε για να κάνει την καταγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανήλικη εξομολογήθηκε σε λειτουργό του γραφείου Ευημερίας τα όσα βίωνε, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες διαμένει με τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου, ενώ την ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από τον Σοφοκλή Σοφοκλέους και ήδη έχει τεθεί υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας .

Οι Αρχές διερευνούν την εν λόγω υπόθεση με διακριτικότητα, ενώ οι τρεις άνδρες τους οποίους κατονόμασε η ανήλικη αναζητούνται από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση