ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πολύωρη επιχείρηση στις Κεντρικές Φυλακές

Ναρκωτικά, αναβολικά και κινητά στην κατοχή κρατουμένων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συντονισμένες έρευνες διενήργησαν τα μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος στις Κεντρικές Φυλακές, μετά από πληροφορίες ότι κρατούμενοι συγκεκραμένης πτέρυγας έχουν κρυμμένες παράνομες ουσίες στην κατοχή τους, καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους, τα μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητα αναβολικών, ναρκωτικές ουσίες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών

«Στα πλαίσια της πολιτικής μας για τακτικούς ελέγχους και αξιοποίηση κάθε πληροφορίας, η Διεύθυνση και μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος διενήργησαν έρευνες σε συγκεκριμένη πτέρυγα όπου κρατούνται επί το πλείστον αλλοδαποί και ανευρέθηκε ποσότητα αναβολικών, μικρή ποσότητα κάνναβης και 3 κινητά τηλέφωνα. Όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ για παράδοση των παράνομων ουσιών.

Έχοντας υπόψη ότι η διακίνηση ναρκωτικών πέραν από την κοινωνία στοχεύει ευάλωτα πρόσωπα που κρατούνται στα σωφρονιστικά ιδρύματα όλων των χωρών, εφαρμόζουμε τακτικούς ελέγχους και σωστή ανάλυση και αξιολόγηση κάθε πληροφορίας οι οποίες στοχεύουν στην πρόληψη, αποτροπή και καταστολή τέτοιων φαινομένων.

Στα ίδια πλαίσια εντάσσονται και οι ενέργειες μας για πάταξη της διαφθοράς που σχετίζεται με τα φαινόμενα αυτά από όπου και αν προέρχεται.

Ξεκαθαρίζουμε ότι στόχος μας είναι η εξάλειψη τέτοιων φαινομένων και για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε επίμονα τις ενέργειες μας για πάταξη των φαινομένων αυτών».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση