ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την παρέμβαση Γ. Ελεγκτή για Χάσικο ζητούν οι Οικολόγοι

Τον καλούν να ερευνήσει τις καταγγελίες για σύγκρουση συμφερόντων του υπ. Εσωτερικών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη ζητεί το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών μετά από καταγγελίες που διατυπώθηκαν δημοσίως και αφορούν την φερόμενη σχέση του υπουργού Εσωτερικών με εταιρείες συμφερόντων του.

Συγκεκριμένα με επιστολή του ο πρόεδρο των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ζητά όπως εξετάσει και να τοποθετηθεί επί συγκεκριμένης καταγγελίας που έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας SPPMEDIA Δημήτρη Λοττίδη με την οποία θέτει θέμα σύγκρουσης συμφερόντων για τον υπουργό Εσωτερικών.

Ο κ. Περδίκης επισυνάπτει με την επιστολή του και την δήλωση του κ. Λοττίδη ημερομηνίας 3ης Φεβρουαρίου 2017. Στην δήλωση ο Διευθύνον Σύμβουλος της SPPMEDIA αναφέρεται σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθεια το οποίο αναφέρει ότι «η εταιρεία συμφερόντων του συγκροτήματος Λοττίδη κατηγορείται για μετάδοση παράνομου αθλητικού προγράμματος στα ερτζιανά».

Ο κ. Λοττίδης διαψεύδει το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας Χάσικου. Το όλο θέμα προέκυψε μετά από δημοσιεύματα των εφημερίδων Αλήθεια και Φιλελεύθερος για δήθεν παράνομη μετάδοση προγράμματος του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος από το Ράδιο Frederick.

Σημειώνεται ότι ο Supersports FM μέχρι πρότινος είχε τα δικαιώματα μετάδοσης του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος συνεργασία η οποία ωστόσο τερματίσθηκε πρόσφατα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση