ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Τσιγάρα αξίας 2 χιλιάδων έκαναν φτερά από περίπτερο

Δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο περίπτερο και έκλεψαν 500 πακέτα τσιγάρα

ΚΥΠΕ

Συνολικά 500 πακέτα τσιγάρα αξίας 2 χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες από περίπτερο που βρίσκεται στη περιοχή Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα μέλη του ΤΑΕ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λάρνακα για εντοπισμό οχήματος χρώματος μαύρου αγνώστων λοιπών στοιχείων, για το οποίο υπήρχε πληροφορία ότι ενέχεται σε απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου που σημειώθηκε λίγο νωρίτερα.

Τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν όχημα ίδιας περιγραφής με την πληροφορία που δόθηκε, να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από χωράφι-χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα από περίπτερο στη περιοχή Ραφαήλ Σάντη στη Λάρνακα.

Το αυτοκίνητο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει από τη περιοχή παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας να τον ανακόψουν για έλεγχο.

Γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται στην περιοχή Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα, ότι άγνωστοι διέρρηξαν το υποστατικό του και κατάφεραν να αποσπάσουν 500 περίπου πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων ευρώ.

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο παρέλαβε η Αστυνομία για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις του συστήματος διεφάνη ότι οι δράστες είναι δύο άνδρες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Φαίνεται επίσης ότι ο ένας από τους δράστες έκοψε τη κλειδαριά της πόρτας του περιπτέρου με τη χρήση ψαλιδιού – κοπίδι ενώ ο δεύτερος κρατούσε λιβέρι.

Το περίπτερο διέθετε σύστημα συναγερμού το οποίο ήχησε ενώ υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X