ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

25 κιλά καπνού κατασχέθηκαν στο οδόφραγμα Αγ.Δομετίου

Ο καπνός εντοπίστηκε στο χώρο μηχανής οχήματος, στο οποίο επέβαιναν 2 πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Οι τελωνειακές Αρχές προχώρησαν χθες σε κατάσχεση 25 κιλών καπνού για ναργιλέ και 250 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο, στο σημείο ελέγχου του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο καπνός εντοπίστηκε στο χώρο της μηχανής οχήματος, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, κατά την έρευνα που διενήργησαν στο αυτοκίνητο, μέλη του τελωνείου με τη βοήθεια μελών του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου, στις 10.30μ.μ. χθες.

Ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρει ότι το όχημα οδηγούσε Σύρος, με συνεπιβάτη ομοεθνή του, οι οποίοι συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Η ποσότητα καπνού που εντοπίστηκε, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €5270, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε, για την παράνομη διακίνησή της, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Όπως αναφέρεται, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων, έκανε δεκτό γραπτό αίτημα των συλληφθέντων για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης, με τη καταβολή συμβιβαστικού ποσού ύψους €7500.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ το όχημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του με την καταβολή επιπλέον ποσού απόδοσης ύψους €500.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση