ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παμπορίδης: Θα διορθωθούν πρόνοιες στη μελέτη για το ΓΕΣΥ

Οι διορθώσεις δεν αφορούν τα οικονομικά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δηλώσεις έκανε ο Υπουργός Υγείας αναφορικά με τη μελέτη για το ΓΕΣΥ που ζήτησε το ΥΠΟΙΚ. Όπως προκύπτει, και σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν πρόνοιες που δεν αφορούν την οικονομική επίπτωση του ΓΕΣΥ.

Ο κ. Παμπορίδης είχε φέρει σαν παράδειγμα τη μελέτη του υπουργείου του για τη στελέχωση και τη δομή των αυτόνομων νοσοκομείων.

«Δεν είδα την ανακοίνωση της ΠΑΣΥΚΙ γι’ αυτό δεν έχω ίδιαν άποψη, αλλά σας διαβεβαιώ ότι εάν υπάρχουν πρόνοιες στη μελέτη που ζήτησε το ΥΠΟΙΚ, οι οποίες δεν αφορούν στην οικονομική επίπτωση είναι δουλειά μας να τις διορθώσουμε και θα τις διορθώσουμε», τόνισε σχετικά ο Υπ. Υγείας αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΣΥΚΙ, η οποία καταγγέλλει το ότι στους όρους εντολής της μελέτης που πρόκειται να διενεργήσει το Υπουργείο Οικονομικών γίνεται λόγος για εξέταση των νομοσχεδίων που έχουν ήδη συζητηθεί κατ’ άρθρον στη Βουλή.

Ο κ. Παμπορίδης απάντησε και στον αν υπάρχει περίπτωση να συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών για εξέταση των όρων εντολής του διαγωνισμού, λέγοντας «ναι, βέβαια, θα το προγραμματίσουμε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X