ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο λιμάνι Λεμεσού

Παραπληροφόρηση λέει τώρα ο Κ. Μουστάκας για τις καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση

ΚΥΠΕ

Σε παραπληροφόρηση απέδωσε ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, τα όσα του μεταφέρθηκαν για καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μεταφορέων και για ουρές αρθρωτών οχημάτων.

Σε δηλώσεις του έξω από το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, όπου έσπευσε από τη Λευκωσία ενώ βρισκόταν στη συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Μεταφορών και Ελέγχου, ο κ.Μουστάκας είπε «ευτυχώς όλα καλά, υπήρξε κάποια παραπληροφόρηση από τα μέλη μας, που μας έκανε να ανησυχήσουμε».

"Όλα κυλούν ομαλά, δεν υπάρχει πρόβλημα", συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής λιμενάρχης Παναγιώτης Αγαθοκλέους, ο οποίος επίσης μετέβη από την πρώτη στιγμή στο χώρο για να ενημερωθεί, είπε πως "όντως υπήρξε μια πληροφόρηση που ήρθε από τη Λευκωσία ενώ συνεδρίαζε η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εξυπηρέτηση των μεταφορέων".

«Έσπευσα και με ευχαρίστηση μου δηλώνω ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται, αν και υπήρξαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στην πύλη εισόδου με τα έντυπα», σημειώνοντας πως το πρόβλημα διευθετήθηκε άμεσα με επιπρόσθετα tablets καταγραφής των οδηγών.

Η ουρά, συνέχισε, έχει μειωθεί στο ελάχιστο, ο χρόνος εξυπηρέτησης είναι περίπου μια ώρα, που αν και δεν είναι το επιθυμητό χρονικό διάστημα, είναι πολύ σημαντική βελτίωση από προηγουμένως.

Διαμήνυσε, τέλος, πως "ο ρόλος μας εδώ, ως ΑΛΚ, είναι να σπεύδουμε να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα και σε απόλυτη συνεργασία με τον Κεντρικό Οργανωτικό της ΠΟΒΕΚ, είμαστε εδώ και οποιοδήποτε πρόβλημα τυγχάνει να παρουσιαστεί, καθημερινά θα είμαστε εδώ για να το λύνουμε".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση