ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τράπεζα Κύπρου Man Of The Year 2017 με Χατζηνάσιο και Θεοφάνους

Πρωταγωνιστές θα είναι οι άντρες που ξεχώρισαν για τα έργα και τις καινοτομίες τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η 16η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards πλησιάζει. Μια βραδιά όπου πρωταγωνιστές θα είναι οι άντρες που ξεχώρισαν για τα έργα και τις καινοτομίες τους τη χρονιά που μας πέρασε, κάνοντας τη χώρα μας περήφανη.

Για ακόμη μια χρονιά, το περιοδικό ΜΑΝ με συνοδοιπόρο την Τράπεζα Κύπρου, θα βραβεύσουν τους άντρες που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους διαδρομή, σε μια διοργάνωση άξια των Αρίστων.

Τα Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards 2017 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία, παρουσία όχι μόνο των υποψηφίων και των νικητών αλλά και σημαντικών προσώπων από τον χώρο των επιστημών, της τέχνης, της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι και φέτος ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του Love FM Τάσος Τρύφωνος, ενώ τους καλεσμένους θα μαγέψουν με τη μουσική τους οι Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους μαζί με ένα επιτελείο αξιόλογων τραγουδιστών.

Οι δύο σπουδαίοι συνθέτες, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα ''αφηγηθούν'' με τα τραγούδια του, πώς ο δικός τους δρόμος τούς οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Η συνάντησή τους θα έχει άρωμα... ζωής, αφού έχουν στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο και αγαπήθηκαν απ' όλους μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση