ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κόμμα για τα Ζώα: Προτρέπει τον ΠτΔ να υιοθετήσει σκύλο από καταφύγιο

Αφορμή ήταν ο θάνατος χθες του σκύλου του Αναστασιάδη, Λίο

ΚΥΠΕ

Το Κόμμα για τα Ζώα εισηγείται προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οπότε και όταν αποφασίσει να πάρει άλλο σκυλί, να υιοθετήσει από καταφύγιο κράτησης εγκαταλελειμμένων σκύλων.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται στο θάνατο χθες του σκύλου του Προέδρου, Λίο, (Scottish Terrier) το οποίο ήταν “ένα από τα τυχερά σκυλάκια το οποίο είχε σπιτικό, ζεστασιά, τροφή, αγάπη και φροντίδα”. Κάποια άλλα όμως, σημειώνει, δεν έχουν την ίδια τύχη. Είτε βρίσκονται μέσα καταφύγια για μια ολόκληρη ζωή, είτε σε κάποιο δημοτικό καταφύγιο και περιμένει χρόνια για να βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει ή ακόμα χειρότερα κάποια άλλα τυχερά άτυχα είτε τα δηλητηριάζουν και πεθαίνουν είτε τα σκοτώνουν για ‘πλάκα’ είτε τα εγκαταλείπουν να πεθάνουν από το κρύο, την ζέστη, την ασιτία ή την δίψα.

Γιαυτό το λόγο, αναφέρει, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτήν φορά να υιοθετήσει ένα σκυλάκι από κάποιο καταφύγιο και έτσι να δοθεί και το καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες να κάνουν το ίδιο και να μην τρέχουν να αγοράζουν ‘μάρκες’ σκύλων όταν την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σκυλάκια περιμένουν ανάδοχες οικογένειες για υιοθεσία μέσα στα καταφύγια και σε άλλους χώρους κράτησης

Ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το βράδυ με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και του μετέφερε την πρόταση του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X