ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρωταγωνιστής στη Financial Times ο Λίο

Ο τετράποδος ένοικος ήταν το δώρο των κόρων του προέδρου για την εκλογή του το 2013

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φτωχότερος κατά ένα πιστό φίλο είναι από χθες ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αφού ο αγαπημένος του σκύλος απεβίωσε από ανακοπή. Ο τετράποδος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, ήταν το δώρο των θυγατέρων του Προέδρου για την εκλογή του το 2013.

Ο Λίο «πρωταγωνίστησε» στη βρετανική Financial Times, σε ειδικό αφιέρωμα που ετοίμασε ο δημοσιογράφος Tony Barber, χρησιμοποιώντας τον τίτλο «Σκυλίσιες ημέρες στο κυπριακό Προεδρικό Μέγαρο».

Κατά την είσοδο του άγγλου δημοσιογράφου στο Προεδρικό μέγαρο για την διεξαγωγή συνέντευξης με τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε το γεγονός πως οικοδεσπότης ήταν ο αξιαγάπητος σκύλος και όχι ο πρόεδρος όπως ανέμενε.

«Όταν έφτασα την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο, για να πάρω συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρώτος ένοικος που συνάντησα, δεν ήταν ο πρόεδρος αλλά ο Leo».

Ο πρόεδρος φημίζονταν για την αδυναμία του στον σκωτσέζο σκύλο Τεριέ καθώς δεν τον αποχωρίζονταν ούτε κατά την διάρκεια σημαντικών συναντήσεων που είχε με πολιτικά πρόσωπα.

Ο Λίο ήταν από ότι φαίνεται το «γούρι» του Νίκου Αναστασιάδη από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X