ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ταυτοποιήθηκε ο άτυχος 31χρονος δύτης Αντρέας Γιάγκου

15 και πλέον χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που χάθηκε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τραγική κατάληξη είχε ο εξαφανισμός του άτυχου 31χρονου δύτη Ανδρέα Γιάγκου από τη Λεμεσό.

Μετά από 5 ημέρες συνεχών ερευνών, ο άτυχος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εντοπίστηκε σήμερα από ερασιτέχνη ψαρά στην περιοχή Λίμνη της Πόλης Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα, στις 16:55 σκάφος της Λιμενικής μετέβη στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην περιοχή Λίμνη της Πόλης Χρυσοχούς, όπου και εντόπισε τη σορό του αγνοούμενου δύτη.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε 8,5 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά από το σημείο όπου είχε βρεθεί το ψαροτούφεκό του και 10 ναυτικά μίλια από το λιμανάκι του Πωμού.

Ο άτυχος Ανδρέας αναγνωρίστηκε από φιλικό του πρόσωπο.

Η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά με την άκατο «Λάρα» της Λιμενικής στο λιμανάκι του Λατσιού, και ακολούθως στο Νοσοκομείο Πάφου.

Αύριο στις 8:00 αναμένεται να διενεργηθεί αυτοψία στο πτώμα του Ανδρέα Γιάγκου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει το ψαροντούφεκο του δύτη, περίπου 500 μέτρα από το λιμάνι, το οποίο πάνω είχε και μια υποβρύχια κάμερα και ένα ψάρι.

Οι κινήσεις του 30χρονου καταγράφηκαν στην κάμερα, στην οποία φαίνεται στο βυθό και ενώ κτύπησε με το ψαροντούφεκό του έναν ροφό.

Στη συνέχεια βγήκε στην επιφάνεια και μετά βούτηξε όπως φαίνεται στα πλάνα για δεύτερη φορά, προφανώς για να μαζέψει το ψαροντούφεκο.

Αφού το πήρε και στην προσπάθειά του να ξανανέβει στην επιφάνεια, φαίνεται να φεύγει από τα χέρια και αυτό αλλά και η κάμερα που κατέγραφε τις κινήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση