ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί λόγω εργασιών δημοσίων έργων

Επηρεάζεται η σήραγγα Λεμεσού- Πάφου και ο κεντρικός δρόμος στην Ξυλοτύμβου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κλειστό θα παραμείνει την ερχόμενη Τρίτη τμήμα του δρόμου Λεμεσού- Πάφου καθώς θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δημοσίων έργων και συγκεκριμένα στο σημείο της σήραγγας του αυτοκινητόδρομου.

Κλειστή θα παραμείνει και η λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Ξυλοτύμβου  την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου λόγω εκδήλωσης και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από παρακείμενους δρόμους.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Η ανακοίνωση των δημοσίων έργων

  • Εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, από τις 6.00 μ.μ. μέχρι τις 5.00 π.μ. της επόμενης ημέρας, λόγω έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρολογικές εργασίες, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και στις δύο κατευθύνσεις από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο φωτισμός της σήραγγας θα είναι κλειστός, η δεξιά λωρίδα της σήραγγας θα είναι κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση, θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα με επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας 50 χλμ ανά ώρα και θα γίνεται αστυνόμευση με περιπολικά της Αστυνομίας των Βάσεων.

Επίσης, την Πέμπτη, 2 Μαρτίου, θα κλείσει μικρό τμήμα της δεξιάς λωρίδας της σήραγγας στα ανατολικά από Λεμεσό προς Πάφο, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 1 μ.μ., για σκοπούς συντήρησης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

  • Κλειστή η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Ξυλοτύμβου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. – 8 μ.μ. εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χρίστου Σαμάρα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X