ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ηλιόλουστος καιρός τις επόμενες μέρες

Σταθερή στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την Πέμπτη το βράδυ, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα και μετά αναμένεται να παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα της ∆ευτέρας ενδέχεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Τη ∆ευτέρα, ενδέχεται στην ατμόσφαιρα να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X