ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σύλληψη Αιγύπτιου για παράνομη είσοδο στην Κύπρο

Σκάφος Αιγύπτιου από το παράνομο λιμάνι Αμμοχώστου κατέπλευσε στο λιμάνι Βασιλικού

ΚΥΠΕ

Σκάφος Αιγύπτιου που απέπλευσε από το παράνομο λιμάνι της Αμμοχώστου κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Βασιλικού.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθηκε από την Αστυνομία για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από μη εγκεκριμένο λιμάνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.30 χθες κατέπλευσε στο λιμάνι Βασιλικού πλοίο υπό σημαία του Παναμά, με την ονομασία «Star of Sea» με καπετάνιο τον 60χρονο από την Αίγυπτο.

Μισή ώρα αργότερα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου και της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο στο πλοίο. 'Υστερα από έρευνες εξακριβώθηκε πως αυτό απέπλευσε από το παράνομο λιμάνι της Αμμοχώστου στις 22 Φεβρουαρίου 2017.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε γύρω στις 21:00, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από μη εγκεκριμένο λιμάνι.

Ο Αιγύπτιος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση