ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεμεσό λόγω καρναβαλιού

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, από το σημείο της Κοφίνου και μετά παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Επίσης, προτρέπονται οι οδηγοί οι οποίοι κατευθύνονται από τη Λάρνακα προς το συγκεκριμένο σημείο για είσοδό τους στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, χρησιμοποιούν και τον παλιό δρόμο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Η αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη επαγρύπνηση ενώ ήδη έχουν αυξηθεί οι περιπολίες τις βραδινές ώρες για να αποτραπούν διαρρήξεις και κλοπές.

Δεκάδες μέλη της αστυνομίας λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση που έχει ετοιμαστεί για την ημέρα του καρναβαλιού. Μέλη της τροχαίας από νωρίς χθες το πρωί βρίσκονται επί ποδός και σε αρκετά σημεία των αυτοκινητοδρόμων αφού αρκετοί είναι οι πολίτες που από χθες το πρωί άρχισαν να φεύγουν για παράλιες περιοχές αλλά και προς τα ορεινά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης: «Έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι οδηγίες επιχειρήσεων. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός σε ετοιμότητα ιδιαίτερα σε θέματα τροχαίας. Η δική μας θέση είναι η εξυπηρέτηση του κόσμου και οι έλεγχοι που γίνονται για τις σοβαρές αιτίες των δυστυχημάτων.»

Αυξημένες θα είναι και οι μηχανοκίνητες περιπολίες ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες με την αστυνομία να επαγρυπνεί και για τη δράση διαρρηκτών .

Ο κος Αγγελίδης πρόσθεσε ότι «Παράλληλα προχωρούμε και έχουμε καταρτίσει τα σχέδια για την πρόληψη του εγκλήματος και τα αδικήματα κατά περιουσίας δηλαδή τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται με την έντονη παρουσία της αστυνομίας.»

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν οι εκδρομείς θα επιστρέψουν στα σπίτια τους ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όπου και θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της επιχείρησης του τριημέρου.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση