ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νεοκλέους: Οι ποινές θα ανατραπούν στο Εφετείο

Δριμεία επίθεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου από το δικηγορικό γραφείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έλυσε τη σιωπή του το δικηγορικό γραφείο Ανδρέα Νεοκλέους μετά από πολλούς μήνες κατά τους οποίους δεν είχε τοποθετηθεί για την υπόθεση Providencia.

Πλέον προχωρά με έφεση στην καταδίκη του γραφείου και του δικηγόρου Παναγιώτη Νεοκλέους.
Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι οι ποινές είναι αδικαιολόγητα λανθασμένες και ως τέτοιες θα ανατραπούν από το Εφετείο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Μια διαδικασία που διήρκησε δύο περίπου χρόνια, ολοκληρώθηκε με μια άδικη και σκληρή δικαστική απόφαση, η απαγγελία της οποίας, κατά πρωτοφανή τρόπο, διήρκησε πέραν των 9 ωρών.

Τόσο η απόφαση, όσο και οι ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα είναι αδικαιολόγητα λανθασμένες και ως τέτοιες θα ανατραπούν στο Εφετείο, όπου θα αποταθούμε και θα επιζητήσουμε τη δικαίωση μας.

Δυστυχώς, το στίγμα από την εξόφθαλμη αδικία και την παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου θα παραμείνει όχι μόνο σε όσους επέτρεψαν την πρωτοφανή αυτή κακοδικία αλλά και στη διεθνή εικόνα της Κύπρου, ως σύγχρονου Κράτους Δικαίου."

Ποιο είναι το γραφείο Νεοκλέους

Το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους, είναι η μεγαλύτερη δικηγορική εταιρία στην Κύπρο ενώ διαθέτοντας πενήντα χρόνια ιστορίας, θεωρείται από τα μεγαλύτερα γραφεία και στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

Το πελατολόγιο συμπεριλαμβάνει ιδιώτες και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών συμπεριλαμβανομένων πολλών διεθνών οργανισμών και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ενώ δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στα ναυτιλιακά θέματα, στην ακίνητη περιουσία και στα τραπεζικά θέματα.

Τα γραφεία τους επεκτείνοται και εκτός από την Κύπρο (Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο) σε Βρυξέλλες Βουδαπέστη, Κίεβο και Πράγα, ενώ συνεργάζεται με άλλους οίκους σε Αθήνα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Ρότερνταμ και Ζυρίχη.

Νεοκλέους και Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ

Πελάτης του δικηγορικού οίκου Ανδρέα Νεοκλέους μεταξύ άλλων είναι και ο Ρώσος κροίσος Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, στα χέρια του οποίου έχει περάσει το θρυλικό νησί Σκορπιός. Στην αγοραπωλησία ενεργό ρόλο είχε ο δικηγορικός οίκος «Ανδρέας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X