ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για παραθεσμικό κύκλωμα κάνει λόγο ο Ρίκκος

Έντονη αντίδραση με σκληρούς χαρακτηρισμούς από τον πρώην ΒΓΕ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην δράση παραθεσμικού – κατά την έκφρασή του – κυκλώματος αποδίδει ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου την ποινή φυλάκισης που του επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Ο πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας με ανακοίνωσή του αντέδρασε έντονα στην ποινή που του επεβλήθη με την οποία όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ολοκληρώθηκε το χρονικό ενός «προαναγγελθέντος θανάτου».

Ο Ερωτοκρίτου κάνει λόγω για παραθεσμικό κύκλωμα της πρωτεύουσας το οποίο όπως αναφέρει αποτελείται από πολιτικούς μεγαλοδικηγόρους αλλά και κάποιους δημοσιογράφους. Ως ιθύνοντα νου ο Ερωτοκρίτου φωτογραφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα που κατά την έκφρασή του φορούν «θεσμικά κουστούμια»

Ολόκληρη η ανακοίνωση Ερωτοκρίτου

Με την φυλάκιση μου, ολοκληρώθηκε, όπως είχε σχεδιαστεί, το χρονικό του «προαναγγελθέντος θανάτου », μου. Με παραθεσμικό τρόπο. Και με σκοπό να παρουσιαστούν οι αδιάφθοροι ως διεφθαρμένοι, και οι διεφθαρμένοι ως αδιάφθοροι.

Η Κοινωνία, ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου, είμαι βέβαιος, ότι ξέρει την αλήθεια, όπως και ξέρει, σε ποια πλευρά βρίσκετε το δίκαιο και το άδικο.

Τα ποιο πάνω οργανώθηκαν από το 2015, από το γνωστό παραθεσμικό κύκλωμα της πρωτεύουσας, που θέλει να άρχει, με κάθε διαβρωτικό τρόπο, πάνω, και μέσα, σε κάθε αρχή και εξουσία, ανεξαίρετα, χειραγωγώντας την.

Αυτό το παραθεσμικό κύκλωμα, είναι γνωστό πως έχει, περισσότερο από μια, συνιστώσες. Συγκεκριμένους πολιτικούς με ευτελή ρεβανσιστικά, κίνητρα, αριθμό μεγαλοδικηγόρων, συγκεκριμένη τράπεζα, με το νομικό της σύμβουλο, και λίγους ευτυχώς, αγορασμένους δημοσιογράφους, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που σιτίζονται από το κύκλωμα, μηνιαία και αφορολόγητα, για να το συγκαλύπτουν.

Ο ιθύνων νους, του ποιο πάνω συστήματος, είναι κάποιοι, που φορούν «θεσμικά κοστούμια». Και που νομίζουν αφελώς, ότι η ιδιότητα τους αυτή, θα μπορεί να συγκαλύπτει, για πάντα, τις αυθαιρεσίες και τις καταχρήσεις του κυκλώματος, εις βάρος των πολιτών και της κοινωνίας. Όπως το έπραξαν στην περίπτωση μου.

Γιατί, ως ουρανοκατέβατοι, από το πουθενά, στην γενικότερη δημόσια ζωή, αγνοούν το βασικό τρίπτυχο του Αγάθωνα, που ανάμεσα στα άλλα λέει, για κάτι τύπους σαν και αυτούς« ..ουκ αεί άρχει…». Ότι δηλαδή δεν θα άρχουν για πάντα.

Είτε αιρετοί, είτε διορισμένοι, έχουν ημερομηνία λήξης.
Όσο για το δικαστήριο, με την οκτάωρη απόφαση του, που άκουσα και μελέτησα προσεκτικά, θεωρώ πως μου επιτρέπεται, λόγω της στοιχειώδους ευφυΐας, που πιστεύω ότι ακόμα μου αναγνωρίζει, να υπενθυμίσω το αυτονόητο, γνωστό από τα μαθητικά μας χρόνια, όταν διδασκόμαστε τον Πλάτωνα. « …πάσα επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης και της άλλης αρετής, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, και ου σοφία, φαίνεται..».

Θα τα πούμε ξανά με τους «παραθεσμικούς», σε άλλα δικαστήρια, εντός και εκτός Κύπρου.
Μέχρι τότε, όσοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν όλα τα ποιο πάνω, εις βάρος μου, εύχομαι να κοιμούνται ήσυχοι, τα βράδια, με την συνείδηση τους.

Αν τους χρησιμεύει σε κάτι. Νοουμένου ότι, η «συνείδηση» τους, δεν είναι όπως την σκωληκοειδή απόφυση, που δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Παρά μόνο, για να αρρωσταίνει τον άνθρωπο.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X