ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλοκαιρινός ο Μάρτης

Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος, ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ηλιοφάνεια, και ψηλές θερμοκρασίες είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο του καιρού τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία δεν φαίνεται να αλλάζει τουλάχιστον γι αυτή την βδομάδα.

Ο υδράργυρος έχει φτάσει τους 22 βαθμούς κελσίου ενώ από Πέμπτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση