ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

73χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα

Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται εκτός κινδύνου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται 73χρονος από την Αραδίππου, ο οποίοι το πρωί κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από το γεωργικό του ελκυστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου ότι ο 73χρονος βρισκόταν στην περιοχή «Βουνάρκα» στη Μοσφιλωτή και ασχολείτο με όργωμα στο περιβόλι του.

Ενώ ο 73χρονος οδηγούσε το γεωργικό ελκυστήρα απώλεσε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο αριστερός πίσω τροχός του μηχανήματος να καταπλακώσει το αριστερό χέρι και πόδι του.

Η σύζυγος του 73χρονου τον εντόπισε γύρω στις 10.30 το πρωί να είναι εγκλωβισμένος κάτω από το γεωργικό ελκυστήρα αλλά έχοντας τις αισθήσεις του.
 
Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και με τη βοήθεια εκσκαφέα ο 73χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.
 
Η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου κρίνεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X