ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένα fashion show στη Λευκωσία για καλό σκοπό

Ο Ανδρέας Ζαννετίδης και η Μαρία Κορτζιά σας ταξιδεύουν στον Λας Βέγκας

Δελτίο Τύπου


Το Round Table 1 Λευκωσίας στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων διοργανώνει τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο Vegas Night στη Λευκωσία. Oι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας με το fashion show του Αντρέα Ζαννετίδη, με guest star τη Μαρία Κορτζιά, χορευτικό show από το Enaerio – Aerial Acrodance Center και τις μουσικές επιλογές του DJ Gabriel G. Παρουσιαστής της βραδιάς ο Νικόλας Ιωαννίδης.

Τιμή εισιτηρίου €35 ανά άτομο με απεριόριστο ποτό και φαγητό. Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table».

 

Τι είναι το Round Table

Το Round Table αποτελείται από λέσχες νέων επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, που προωθούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής μέσω της εθελοντικής προσφοράς αλλά και της καλλιέργεια των υψίστων επαγγελματικών ιδεωδών. Το Round Table Cyprus ιδρύθηκε το 1978 και έχει βραβευθεί ως το καλύτερο Round Table στην περιοχή της Αμερικής, Ευρώπης και Μεσογείου για το 2003-2004 και το 2011-2012. Το Round Table 1 Λευκωσίας είναι συνομήλικο του Round Table Cyprus και στηρίζει διαχρονικά τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής (ΚΕΖ), έχει υπογράψει και υποστηρίζει με τις δραστηριότητες του την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, ενώ είναι συνιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου «Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table», στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Μ. Ψαρά, πρώην μέλους και επίτιμου προέδρου της Λέσχης που απεβίωσε το 2011. Επίσης, το Round Table 1 Λευκωσίας προβάλλει και υποστηρίζει τη διεθνή πρωτοβουλία MOVEMBER, η οποία αποσκοπεί στην ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και αποτέλεσε πρωτεργάτη της καμπάνιας Moustaches with a Cause 2014 και Movember Cyprus 2015 και 2016.

Βασικές αξίες του Round Table είναι η ισότητα, η φιλία, η αλληλεγγύη και ο επαγγελματισμός. Το όραμα πίσω από το Round Table ήταν η δημιουργία μιας λέσχης για να βοηθά νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις ικανότητες, δυνατότητες και δεξιότητές τους.

Οι σκοποί του Round Table εφαρμόζονται από όλες τις λέσχες παγκοσμίως και επικεντρώνονται στην επαγγελματική και κοινωνική δικτύωση και συνεργασία, στην καλλιέργεια των ηθών και ιδεωδών, στην προσωπική ανάπτυξη των μελών, στην κοινωνική προσφορά και στη φιλανθρωπία. Το σύνθημα του Round Table είναι το “ADOPT – ADAPT – IMPROVE”, δηλαδή, «ΥΙΟΘΕΤΩ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΩ, ΒΕΛΤΙΩΝΩ» και το οποίο ισχύει και ακολουθείται από το 1927!


Πότε/πού:
Σάββατο, 18 Μαρτίου, ώρα 8:30 μ.μ. στο Pavilion Hall, Λευκωσία

Περισσότερες πληροφορίες για το Round Table 1 Λευκωσίας στη σελίδα τους στο facebook: Round Table 1 Cyprus - rt1

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99335744, 99432381

 

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Lovefm και η εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση