ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνελήφθη ο 24χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο τον 10χρονο

Ο νεαρός είναι γείτοντας της οικογένειας του ανήλικου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη σύλληψη του 24χρονου που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του 10χρονο γείτονα του προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία. Το 10χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Κωστή Παλαμά στη Μέσα Γειτονιά στο κέντρο της Λεμεσού.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός ο οποίος κινείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης και κατευθυνόταν προς βορρά, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρέσυρε πεζό, το αγοράκι, το οποίο διασταύρωνε από δεξιά προς αριστερά, σύμφωνα με την πορεία που ακολουθούσε ο ίδιος».

Από τη σύγκρουση ο 10χρονος πετάχτηκε στον αέρα και κτύπησε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή, μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν.

Ο 24χρονος οδηγός, εγκατέλειψε πανικόβλητος την σκηνή και κατευθύνθηκε στην οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, και επέστρεψε αμέσως πίσω μαζί με τη μητέρα του, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως τον άτυχο 10χρονο είδε τραυματισμένο η ίδια η μητέρα του, όταν βγήκε από το σπίτι μετά το τροχαίο.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X