ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σήμερα

Στους 15 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία σήμερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήµερα, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά στο εσωτερικό και τα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή, αυξηµένες κατά διαστήµατα νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X