ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

34χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πρώην σύντροφο της

Μπήκε με τη βία στο διαμέρισμα της και στη συνέχεια της επιτέθηκε

ΚΥΠΕ

Υπόθεση βιασμού, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εις βάρος άνδρα 27 χρόνων από τη Συρία, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 34χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία ότι άνδρας από την Συρία, ηλικίας 27 χρόνων, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για πέντε μήνες και χώρισαν οριστικά τον Φεβρουάριο του 2017, γύρω στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου, ενώ βρισκόταν μόνη της στο διαμέρισμα της κτύπησε το κουδούνι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και είδε μπροστά της τον 27χρονο ο οποίος με τη βία μπήκε στο διαμέρισμα της. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας βία ο 27χρονος φέρεται να πήρε την γυναίκα στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όπου παρά την προσπάθεια που όπως ισχυρίστηκε η 34χρονη κατέβαλε για να τον αποφύγει, αυτός κατάφερε και ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της.

Εναντίον του 27χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε χθες γύρω στις έξι το απόγευμα. Ανακρινόμενος προφορικά ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την 34χρονη, αλλά ήταν με τη συγκατάθεση της.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του στη Λάρνακα από όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Τόσο ο 27χρονος όσο και η 34χρονη υποβλήθηκαν σε εξέταση από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Αναμένεται ότι αργότερα σήμερα ο 27χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση