ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άφαντος παραμένει ο δραπέτης των Κεντρικών Φυλακών

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι αρχές για τον εντοπισμό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Άφαντος παραμένει από το απόγευμα της Τετάρτης ο 27χρονος δραπέτης των Κεντρικών Φυλακών.

Η απόδραση σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές των Φυλακών, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους κατά το οποίο ρίφθηκαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν, τον ένα εκ των δύο, μετά από προειδοποιητικούς πυροβολισμούς που έριξε δεσμοφύλακας που βρισκόταν στον πυργίσκο και οποίος αντιλήφθηκε τους 2 δραπέτες. 

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για δύο Γεωργιανούς, οι οποίοι εκτίουν ποινή φυλάκισης για υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Αστυνομία για την απόδραση των δύο καταδίκων άρχισε έρευνες και αμέσως κινητοποιήθηκαν περίπολα στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, αξιολογώντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκαν σχετικά και τα οδοφράγματα.

Σε ανακοίνωση, η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση