ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χέρια των Αρχών οδηγείται ο 27χρονος δραπέτης

Σύμφωνα με της αστυνομία συνελήφθη στα κατεχόμενα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκε τελικά ο 27χρονος Ιrakli Guruli ο οποίος δραπέτευσε το απόγευμα της Τετάρτης από τις κεντρικές φυλακές. Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη του έγινε σε συνεργασία της δικοινοτικής ομάδας και μέσω των Ηνωμένων Εθνών.

Ο δραπέτης, οδηγείται στις ελεύθερες περιοχές, όπου και θα παραδοθεί στην αστυνομία για ανάκριση και στη συνέχεια πίσω στις κεντρικές φυλακές.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος κατάφερε να αποδράσει από από τις φυλακές ακόμα και αφού ήχησε το σύστημα συναγερμού και το σύστημα laser.

Ήδη έχει ξεκινήσει ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των ευθυνών των τριών μελών του προσωπικού, τα οποία υπηρετούσαν στο Κέντρο Ελέγχου των Φυλακών, όπου βρίσκονται τα κλειστά συστήματα παρακολούθησης, το σύστημα συναγερμού και το σύστημα lazer.

Οι πειθαρχικές ευθύνες των τριών δεσμοφυλάκων, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, θα διερευνηθούν από τον ερευνώντα λειτουργό που διόρισε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ενώ η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης θα γίνει από την Αστυνομία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X