ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεσμοφύλακας πίσω από τη μεταφορά ναρκωτικών στις Φυλακές

Εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του ποσότητα κοκαΐνης και οπλισμός

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις Κεντρικές Φυλακές, μετά από πληροφορία ότι συγκεκριμένο πρόσωπο μετέφερε εντός των φυλακών ναρκωτικά και εκρηκτικά, ενώ η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δεσμοφύλακα στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και οπλισμός.

Συγκεκριμένα, μέλη της δύναμης μετά από σχετική πληροφορία, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του εν λόγω δεσμοφύλακα, όπου εντοπίστηκε πιστόλι και ναρκωτικά.

Όλα τα τεκμήρια κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο δεσμοφύλακας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να σταλεί επιστολή για να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σε δηλώσεις της στο MEGAONE η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους ανέφερε ότι μέλη της ΥΚΑΝ βρίσκονται στον χώρο των φυλακών για έρευνες. Ήδη δύο δεσμοφύλακες στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ποσότητα νακρωτικών έχουν απολυθεί. Αντικείμενο διερεύνησης θα αποτελέσει το κατά πόσο η ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του δεσμοφύλακα προοριζόταν για κάποιον από τους κρατούμενους. Για το συγκεκριμένο περιστατικό θα ακολουθήσει ποινική έρευνα.

Το θέμα της διαφθοράς είναι υπαρκτό στις Κεντρικές Φυλακές, επισήμανε η Διευθύντρια των Φυλακών, αναφερόμενη και στο  περιστατικό με την απόδραση κρατουμένου την προηγούμενη εβδομάδα. Η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία,ανέφερε, ενώ λαμβάνοτναι καθημερινά καταθέσεις ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα το συντομότερο δυνατό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση