ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:31
 

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της Κισσόνεργας

Η αναβάθμιση αφορά την τουριστική περιοχή της κοινότητας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υλοποιείται ο προγραμματισμός για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Κισσόνεργα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού, ο οποίος ανέφερε ότι κατά το 2018 το Συμβούλιο έχει ασφαλτοστρώσει περίπου 1 χιλιόμετρο του οδικού δικτύου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού είπε πως έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην τουριστική περιοχή της κοινότητας με την πλήρη ανακατασκευή της οδού `Πέντε Λιθάρια` στην οποία υπάρχουν τέσσερα ξενοδοχεία και τουριστικές επαύλεις.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, γίνεται αναβάθμιση σε άλλους δύο δρόμους οι οποίοι είχαν προτεραιότητα λόγω της άσχημης κατάστασης του οδοστρώματος. Ο κ. Στυλιανού σημείωσε πως η αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Κισσόνεργα γίνεται σύμφωνα με την πολιτική για τις ασφαλτοστρώσεις που έχει εκπονήσει και εφαρμόσει το κοινοτικό συμβούλιο τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την πολιτική - όπως εξήγησε - δίδεται προτεραιότητα σε δρόμους οι οποίοι είτε είναι σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση ή έχουν πυκνή κυκλοφορία και χρησιμοποιούνται από πολλούς κάτοικους.

Σημείωσε επίσης πως τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί πέραν των €500,000 για επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο το οποίο έχει πληγεί από τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ και το Κ.Σ. Κισσόνεργας αξιώνει μέσω δικαστηρίου, αποζημιώσεις ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων.

Η χρηματοδότηση των ασφαλτοστρώσεων προέρχεται από κονδύλι που η κοινότητα έχει εξασφαλίσει από κεφάλαια της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου καθώς επίσης και ίδια κεφάλαια του Κ.Σ. Κισσόνεργας, είπε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X