ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανάκληση κατεψυγμένου προϊόντος από τα Lidl

Το Freshona καλαμπόκι μπορεί να έχει επιμολυνθεί από το βακτήριο Listeria monocytogenes.

Newsroom K

Ο βελγικός όμιλος Greenyard N.V. ανακαλεί προληπτικά και για λόγους ασφάλειας των καταναλωτών άμεσα το προϊόν Freshona Καλαμπόκι 450g ανεξαρτήτου ημερομηνίας λήξης.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι το παραπάνω κατεψυγμένο προϊόν μπορεί να έχει επιμολυνθεί από το βακτήριο Listeria monocytogenes. Η Listeria monocytogenes μπορεί να προκαλέσει βαριάς μορφής γαστρεντερολογικές παθήσεις (λιστερίωση) με συμπτώματα όμοια εποχικής ίωσης ή και γρίπης. Σε ορισμένες πληθυσμιακές ομάδες (εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό) μπορεί να προκληθούν πολύ σοβαρές επιπλοκές.

Για τον παραπάνω λόγο θα πρέπει οι καταναλωτές να λάβουν υπόψιν την παρούσα ανάκληση και να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.

Το συγκεκριμένο προϊόν του βελγικού ομίλου Greenyard N.V. έχει διατεθεί από την Lidl Cyprus. Για λόγους προληπτικής προστασίας της υγείας των καταναλωτών η Lidl Cyprus αντέδρασε άμεσα και απέσυρε το παραπάνω προϊόν από τους χώρους πώλησης.

Όσοι πελάτες έχουν αγοράσει το προϊόν, μπορούν να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά μόνο το συγκεκριμένο κατεψυγμένο προϊόν του βελγικού ομίλου Greenyard N.V. Άλλα κατεψυγμένα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Cyprus με την επωνυμία Freshona άλλων προμηθευτών δεν επηρεάζονται από την ανάκληση αυτή.

Ο βελγικός όμιλος Greenyard N.V. ζητά συγγνώμη από το καταναλωτικό κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X