ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από σπείρα εξωτερικού πιθανόν η διάρρηξη χρυσοχοείου στη Λεμεσό

Οι δράστες παραβίασαν το αλουμινένιο ρολό και σύρθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συγκεκριμένη σπείρα του εξωτερικού, μέλη της οποίας έφτασαν πρόσφατα στην Κύπρο, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, "στοχεύουμε σε κάποια συγκεκριμένη σπείρα, η οποία πρέπει να αφίχθηκε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται άρχισε τη δράση της".

Οι δράστες παραβίασαν το αλουμινένιο ρολό και σύρθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος, με αποτέλεσμα να ηχήσει το σύστημα συναγερμού και η Αστυνομία να ενημερωθεί από την ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας.

"Κατάφεραν να παραβιάσουν το αλουμινένιο ρολό της προθήκης του συγκεκριμένου χρυσοχοείου και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, έσπασαν τις γυάλινες προθήκες και έκλεψαν περιουσία, η αξία της οποίας μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υπολογιστεί", είπε ο κ. Σωτηριάδης.

Στη σκηνή, συνέχισε, υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο αξιολογείται "και με βάση αυτό, καθώς και τη συλλογή άλλης μαρτυρίας, ευελπιστούμε ότι θα εξιχνιάσουμε τη συγκεκριμένη υπόθεση".

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Σωτηριάδης είπε πως οι δράστες " σίγουρα είναι περισσότεροι του ενός και στοχεύουμε σε κάποια συγκεκριμένα σπείρα, η οποία πρέπει να αφίχθηκε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται να άρχισε τη δράση της".

Η Αστυνομία παρακολουθεί την όλη υπόθεση, συλλέγει πληροφορίες, τις αξιολογεί και με βάση αυτές ευελπιστούμε ότι θα έχουμε αίσιο αποτέλεσμα, κατέληξε στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση