ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από τους 123 έλεγχους οδηγών οι 29 υπό την επήρεια αλκοόλης

Εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη φαινομένου οχληρίας και παραβατικότητας και πρόληψης των τροχαίων συγκρούσεων

Newsroom K

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας για πάταξη φαινομένων οχληρίας και παραβατικότητας και πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα 21 Απριλίου, διενεργήθηκαν στοχευμένες εκστρατείες σε Παγκύπριο επίπεδο.

Κατά την εκστρατεία, μεταξύ άλλων περιοχών στην επαρχία Λευκωσίας, έγιναν έλεγχοι στις περιοχές των Λεωφόρων Προδρόμου, Γρίβα Διγενή και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

Στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ άλλων περιοχών, διενεργήθηκαν έλεγχοι στο παραλιακό μέτωπο, στις περιοχές εναέριου, Αμαθούντας, στις Λεωφόρους Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Σπύρου Κυπριανού και στο κέντρο της πόλης Λεμεσού.

Συνολικά ανά το Παγκύπριο, έγιναν 123 έλεγχοι για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, κατά τους οποίους 29 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν το όχημα τους υπό την επήρεια αλκοόλης και καταγγέλθηκαν.

Προέκυψαν επίσης 336 παραβάσεις του ορίου ταχύτητας, για τις οποίες έγινε αντίστοιχος αριθμός καταγγελιών των ενεχόμενων οδηγών.

Παράλληλα, έγιναν 202 συνολικά καταγγελίες για άλλες τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων 42 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Εκδόθηκαν επίσης 29 γραπτές παρατηρήσεις και 26 γραπτές προειδοποιήσεις σε οδηγούς, για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν οδική βοήθεια σε οδηγούς σε οκτώ περιπτώσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες της, σε συνεργασία με το κοινό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παραβατικότητας και ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Χωρίς plan Β η πρόσκληση για διάλογο στην παιδεία

«Η υποχωρηση της κυβερνησης στην φυγοπονια και το ραχατι των εκπαιδευτικων θα φερει καταστροφη και απαξιωση ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  07:11

Αναμένεται νέα επιστολή από Χαμπιαούρη προς εκπαιδευτικούς

«Εαν υποχωρησει η κυβερνηση εναντι των προνομιουχων εκπαιδευτικων θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα! Οι ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  15:13

Νέες ιστορίες Disney: O Ντόναλντ πράκτορας του FBI

«Γιατί δεν το είχατε σήμερα με την εφημερίδα σας;»
Γιώργος Χ.  |  22:20

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση