ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:47
 

Αρκετά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών

Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολίσθησης βράχων και όγκου χώματος

Newsroom K

Αρκετά προβλήματα συνεχίζουν να παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να έχουν κλείσει για την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία, κάποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολίσθησης βράχων και όγκου χώματος, με την Αστυνομία να συστήνει την προσοχή στους οδηγούς.

Στην Επαρχία Λεμεσού ο δρόμος Τροοδίτισσας – Προδρόμου παραμένει κλειστός για όλα τα οχήματα, λόγω κατολίσθησης βράχων και όγκου χώματος.

Επίσης, ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επιπλέον, στην περιοχή Μόρφου κλειστός παραμένει ο παλιός δρόμος Αγίας Μαρίνας – Περιστερώνας, λόγω υπερχείλισης ποταμού και Κάμπου – Αγίας Βαρβάρας.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού είναι οι δρόμοι Πεδουλά – PINEWOOD – Κακοπετριάς, Προδρόμου – Λεμύθου και Πεδουλά – Προδρόμου

Λόγω ολισθηρότητας επικίνδυνοι έχουν καταστεί οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου,
Κακοπετριάς – Καρβουνά και Μουτουλά – Πεδουλά.

Στην Επαρχία Πάφου κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών και κατολίσθησης βράχων και όγκων χώματος είναι: Δρόμος από γεφύρι Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς, Δρόμος Νατάς – Παλιών Χολετριών, Νατάς – Επισκοπής, Βρετσιών – Πέρα Βάσας, Δασικός δρόμος στην περιοχή «Πλατιά Σχοινιά Χρυσοπατερίτισας» στον Πωμό και Σαλαμιού – Γαλαταριάς

Στην Επαρχία Λευκωσίας ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι: Παλαιχωρίου – Αγρού και Παλαιχωρίου – Ασκά – Άλωνας – Πολύστυπου – Σαράντι.

Η Αστυνομία τονίζει ότι κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα, αλλά και πτώσεις δέντρων, έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ιδιαίτερα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, προτρέποντας τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές. Ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Η ίδια ανακωχή που έγινε και το 74 στην Κύπρο. τότε κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Κύπρου.»
Χαριθέα  |  12:44

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X