ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αύξηση 9,4% στην κατανάλωση κρέατος τον Οκτώβριο 2017

Η μεγαλύτερη κατανάλωση καταγράφηκε στο χοιρινό κρέας με 3.973 τόνους και στα πουλερικά με 2.022 τόνους.

ΚΥΠΕ

Αύξηση 9,4% κατέγραψε η συνολική παραγωγή κρέατος στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα, την Τρίτη, η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Το συνολικό βάρος των σφαγών ζώων και πουλερικών για κατανάλωση ανήλθε τον Οκτώβριο του 2017 στους 6.789 τόνους σε σχέση με 6.206 τόνους τον αντίστοιχο μήνα του 2016.

Η μεγαλύτερη κατανάλωση καταγράφηκε στο χοιρινό κρέας με 3.973 τόνους και στα πουλερικά με 2.022 τόνους.

Η συνολική κατανάλωση για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου του 2017 ανήλθε στους 44,808 τόνους.

Η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος τον Οκτώβριο του 2017 ανήλθε στους 18,26 χιλιάδες τόνους, σε σχέση με 15,35 χιλιάδες τον Οκτώβριο του 2016, καταγράφοντας αύξηση 18,9%.

Η συνολική παραγωγή την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017 ανήλθε στις 144,21 χιλιάδες τόνους, σε σχέση με 162,33 χιλιάδες τόνους την αντίστοιχη περίοδο του 2016, καταγράφοντας μείωση 11,16%.

Η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από αγελαδινό γάλα ανήλθε τον Οκτώβριο του 2017 στους 8,03 χιλιάδες τόνους σε σχέση με 5,93 χιλιάδες τόνους τον Οκτώβριο του 2016.

Τον Οκτώβριο του 2017 η παραγωγή αυγών ανήλθε στα 2,76 εκατ. σε σχέση με 2,55 εκατ. τον Οκτώβριο του 2016.

Την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου η παραγωγή αυγών ανήλθε στα 28,6 εκατ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση