ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:39
 

Βελτίωση της τουριστικής περιοχής της Πάφου

Λόγω της τουριστικής σεζόν 2018 πρέπει να βελτιωθεί η εμπειρία των τουριστών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ, Θάνος Μιχαηλίδης τόνισε πως «με όραμα την ανάπτυξη της Επαρχίας Πάφου, την αναβάθμιση της ποιότητας αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καλούμαστε το 2018 να ανταποκριθούμε άμεσα και επιτυχώς στις παρούσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών της περιοχής».

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως τώρα που ετοιμαζόμαστε για την τουριστική σεζόν του 2018 πρέπει να έχουμε υπόψη μας διάφορα σημεία που χρήζουν βελτίωσης όσον αφορά την εμπειρία των επισκεπτών και τουριστών της Πάφου.

Ερωτηθείς για την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ σημείωσε πως πρέπει να εξεταστεί εκ νέου το θέμα της ηχορύπανσης ειδικά στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, της οπτικής ρύπανσης που μπορεί να δημιουργείται από την παρουσία διαφόρων πινακίδων και διαφημιστικών μέσων, αλλά και του περιορισμού του κραχτισμού.

Παραδέχτηκε πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες και έχουν περιοριστεί αυτά κατά κάποιο βαθμό αλλά πρέπει – όπως είπε- η βελτίωση να είναι συνεχής αλλά και οι προσπάθειες να εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο και με πιο εντατικό βαθμό, ούτως ώστε η εμπειρία του 2018 να είναι ακόμη καλύτερη από αυτή του 2017.

Ο κ. Μιχαηλίδης ευχήθηκε, τα έργα που έχουν ξεκινήσει στο κεντρικό σημείο της Πάφου να συνεχιστούν και προς την Κάτω Πάφο ούτως ώστε η συνολική εικόνα της Πάφου να είναι η πιο ολοκληρωμένη και να συνάδουν οι εικόνες των δύο περιοχών μεταξύ τους.

Σε σχέση με το θέμα της Αστυνόμευσης ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η Αστυνομία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο θέμα της ηχορύπανσης κυρίως με τα φαινόμενα που παρατηρούνται στην Κάτω Πάφο με πιο συχνές επισκέψεις των μελών της, με στόχο την αποτροπή τυχόν προβλημάτων.

Στόχος μας κατέληξε, ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ είναι όπως η Πάφος αναδείξει και ενισχύσει τα πλεονεκτήματα της που την διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση