ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:51
 

Διαφωνεί η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ με την παύση διαφημίσεων από το ΡΙΚ

«Θα πρέπει να σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν δώσουν το πράσινο φως για την αρπαγή των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ» σημειώνει η συντεχνία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Συντεχνία Υπαλλήλων Τεχνικών Υπηρεσιών ΡΙΚ (Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ), με ανακοίνωσή της αντιτίθεται έντονα στην «αρπαγή» των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ και στην «αποδυνάμωση», όπως αναφέρει, της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

«Το ΡΙΚ είναι δημόσια Ραδιοτηλεόραση και όχι Κυβερνητική… γιατί αυτό θα γίνει με την υλοποίηση τέτοιων αποφάσεων εκθέτοντας το Ίδρυμα σε περαιτέρω πολιτική εξάρτηση με όλα τα συνεπακόλουθα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη ΔΣ του ΡΙΚ, η οργάνωση αναφέρει ότι αν αφήσουν να γίνει κάτι τέτοιο, θα κουβαλούν τη ρετσινιά παντοτινά μαζί με το όνομα τους.

«Θα πρέπει να σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν δώσουν το πράσινο φως για την αρπαγή των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ», αναφέρεται.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ σημειώνει ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ παραδέχθηκε έμμεσα με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ότι το εμπορικό τμήμα στο ΡΙΚ είναι μπελάς και αναφέρει ότι δεν πείθει όταν λέει ότι θα το συζητήσει στην επόμενη συνάντηση του ΔΣ σήμερα Τρίτη.

«Άρα έχει δώσει στο Υπουργείο Εσωτερικών ο ίδιος προσωπικά το πράσινο φως; Χωρίς να το συζητήσει με τα άλλα μέλη του ΔΣ;», διερωτάται η Συντεχνία.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ αναφέρει τέλος ότι στηρίζει το Εμπορικό Τμήμα του ΡΙΚ και είναι έτοιμη να καταθέσει προτάσεις για αναδιοργάνωση και ενδυνάμωσή του με απώτερο στόχο την αύξηση των διαφημίσεων που θα σημαίνει και αύξηση των εσόδων του, όπως ήταν και οι υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση