ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:49
 

Διαφωνεί η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ με την παύση διαφημίσεων από το ΡΙΚ

«Θα πρέπει να σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν δώσουν το πράσινο φως για την αρπαγή των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ» σημειώνει η συντεχνία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Συντεχνία Υπαλλήλων Τεχνικών Υπηρεσιών ΡΙΚ (Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ), με ανακοίνωσή της αντιτίθεται έντονα στην «αρπαγή» των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ και στην «αποδυνάμωση», όπως αναφέρει, της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

«Το ΡΙΚ είναι δημόσια Ραδιοτηλεόραση και όχι Κυβερνητική… γιατί αυτό θα γίνει με την υλοποίηση τέτοιων αποφάσεων εκθέτοντας το Ίδρυμα σε περαιτέρω πολιτική εξάρτηση με όλα τα συνεπακόλουθα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη ΔΣ του ΡΙΚ, η οργάνωση αναφέρει ότι αν αφήσουν να γίνει κάτι τέτοιο, θα κουβαλούν τη ρετσινιά παντοτινά μαζί με το όνομα τους.

«Θα πρέπει να σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν δώσουν το πράσινο φως για την αρπαγή των εμπορικών διαφημίσεων από το ΡΙΚ», αναφέρεται.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ σημειώνει ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ παραδέχθηκε έμμεσα με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ότι το εμπορικό τμήμα στο ΡΙΚ είναι μπελάς και αναφέρει ότι δεν πείθει όταν λέει ότι θα το συζητήσει στην επόμενη συνάντηση του ΔΣ σήμερα Τρίτη.

«Άρα έχει δώσει στο Υπουργείο Εσωτερικών ο ίδιος προσωπικά το πράσινο φως; Χωρίς να το συζητήσει με τα άλλα μέλη του ΔΣ;», διερωτάται η Συντεχνία.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.Ρ.Ι.Κ αναφέρει τέλος ότι στηρίζει το Εμπορικό Τμήμα του ΡΙΚ και είναι έτοιμη να καταθέσει προτάσεις για αναδιοργάνωση και ενδυνάμωσή του με απώτερο στόχο την αύξηση των διαφημίσεων που θα σημαίνει και αύξηση των εσόδων του, όπως ήταν και οι υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Δήμος Κερύνειας: Δεν ξέρει ο Πρόεδρος τον πληθυσμό της πόλης

«Ο Δήμος Κερύνειας οφείλει να αντιδράσει πολύ πιο δυναμικά στα σκανδαλώδη που εκστομίζει ο Πρόεδρος της ...»
Θεοχάρης Θεοχ΄ρη  |  20:19

Καδής: Καθηλωμένος πολιτικά ο φάκελος χαλλουμιού

«Χωρίς καμμία αμφιβολία ένας από τους λιγότερο ικανούς Υπουργούς της ΚΔ διαχρονικά...Σε κανένα Υπουργείο ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  19:53

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Ενώ προφανώς, η πρόσφατη συναντηση του Άντρου με τον Ακκιντζί δεν ήταν επικοινωνιακό κόλπο αλλά γεμάτη ...»
YiannakisKosti  |  17:47

Στο 2,75% το 15ετές ομόλογο της Κύπρου

«2,8% ;;; Έννεν λλίον καμπόσα;»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  15:04

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X