ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταγγελία στο ΤΑΕ για απειλές υπέβαλε η Ρένα Χόπλαρου

Η καταγγελία έγινε λόγω ανάρτησης στο διαδίκτυο ψευδών ειδήσεων συκοφαντικού περιεχομένου που συνιστούν κίνδυνο κατά της ίδιας και της οικογένειας της

Newsroom K

Καταγγελίες στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαμε η Επικεφαλής της Γραμματείας Διακοινοτικών Σχέσεων του ΔΗΣΥ Ρένα Χόπλαρου κατά ανώνυμων διαχειριστών σελίδας ακραίων πολιτικών θέσεων για ανάρτηση ψευδών ειδήσεων συκοφαντικού περιεχομένου, που συνιστούν κίνδυνο κατά της ίδιας και της οικογένειας της.

Συγκεκριμένα η κ. Χόπλαρου σε σχετική δήλωση της σημειώνει τα ακόλουθα: «Σήμερα πληροφορήθηκα από φίλους ότι ανώνυμοι διαχειριστές σελίδας ακραίων πολιτικών θέσεων έκαναν ανάρτηση με περσινή δήθεν δήλωσή μου πως για την πρόοδο των συνομιλιών θα πρέπει να κατεβούν οι φωτογραφίες των Ισαάκ και Σολωμού. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Ότι δεν υπάρχει πουθενά τέτοια δήλωσή μου γραπτή ή προφορική.

Πέρσι, όταν είχα βρεθεί αντιμέτωπη με την ίδια συκοφαντία, είχα κάνει τρεις κινήσεις: 1) Καταγγελία στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 2) Ανάθεση της υπόθεσης στον δικηγόρο μου. 3) Γραπτή καταγγελία στο Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλήματος. Έχω προχωρήσει και σήμερα στις ίδιες κινήσεις. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη να πάω μέχρι τέλους, με μηνύσεις στους υπεύθυνους. Θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προκειμένου να στηρίξω την υπόληψή μου, όπως επίσης την προσωπική μου ασφάλεια και της οικογένειάς μου. Αρκετά πια με την τρομοκρατία των ψευδών ειδήσεων και τις προτροπές σε βία».

ΣΧΟΛΙΑ

Μαζι σου Ρένα!

Elena
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Χλωρακιώτης: Από τη ΣΠΕ Στροβόλου τα δάνειά μου των 18 εκατ. ευρώ

«το ότι σεν είσαι στην φυλακή είναι το πρόβλημα αυτού του τόπου....»
Αρμαγεδών  |  13:09

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Εκείνος ο υπουργός έκανε και άλλουσ φόνους. Π.χ. στον συναγωνιστή του Στεφανίδη, κλπ. Γι` αυτόν να ...»
CGA  |  08:29

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση