ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοντά στην εξιχνίαση 16 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών η Αστυνομία

Μετά από σύλληψη ενός 35χρονου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κοντά στην εξιχνίαση 16 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία Λευκωσίας, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη ενός 35χρονου.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στα ίχνη του υπόπτου έφθασαν τα μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 9.20π.μ. και 10.30π.μ., χθες Δευτέρα, στην περιοχή Λατσιών. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας κατήγγειλε τη διάρρηξη γύρω στις 12.00 χθες το μεσημέρι, αναφέροντας ότι από την κατοικία του κλάπηκαν κέρματα και ένα ξύλινο μπαούλο το οποίο περιείχε αριθμό κοσμημάτων και αριθμό χρυσών λιρών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του 35χρονου υπόπτου, όπου διενήργησαν έρευνα και εντόπισαν αριθμό κερμάτων και ένα ξύλινο μπαούλο, στο οποίο βρίσκονταν διάφορα κοσμήματα και χρυσές λίρες. Αφού ο 35χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοικία του υπόπτου, αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο του παραπονούμενου, ως η περιουσία που είχε νωρίτερα κλαπεί κατά τη διάρρηξη της κατοικίας της.

Ανακρινόμενος ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές της Αστυνομίας τη διάρρηξη της εν λόγω κατοικίας, καθώς και τη διάπραξη ακόμη δεκατεσσάρων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών και τη διάπραξη κλοπής από κατάστημα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι διαρρήξεις και κλοπές διαπράχθηκαν στην περιοχή Λατσιών, κατά το διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου, 2018 και Ιανουαρίου, 2019.

Εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα, ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X