ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κουρσουμπά: Ο Γ. Ελεγκτής τροφοδοτεί τη δίψα για κουτσομπολιό

Πώς απαντά στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού

Newsroom K

Επιμένει στα περί στοχοποίησής της από τον Γενικό Ελεγκτή η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά.

«Ο Γενικός Ελεγκτής επιστρατεύοντας, για ακόμη μια φορά, ύφος και τόνο λαϊκίστικο δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν είναι να υπηρετήσει το καλώς νοούμενο συμφέρον της Πολιτείας», αναφέρει η Επίτροπος προσθέτοντας ότι δική της προτεραιότητα είναι να παραμείνει η υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος.

Μάλιστα, η κ. Κουρσουμπά ανέφερε ότι ο τελευταίος «έλεγχος» που διενεργήθηκε από τον Γενικό Ελεγκτή, έγινε σε χρόνο ρεκόρ χωρίς να ενημερωθεί η ίδια.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Επιτρόπου

Η σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Ελεγκτή επιβεβαιώνει, με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, τα όσα καταγγέλλω με χθεσινή ανακοίνωσή μου, όσον αφορά στην από μέρους του στοχοποίησή μου, καθώς και την αντιεπιστημονική, αντιεπεγγελματική υποκειμενική και πρωτίστως εκφοβιστική τακτική που ακολουθεί κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του.  

Ο Γενικός Ελεγκτής επιστρατεύοντας, για ακόμη μια φορά, ύφος και τόνο λαϊκίστικο δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν είναι να υπηρετήσει το καλώς νοούμενο συμφέρον της Πολιτείας, στη βάση εμπεριστατωμένων ελέγχων σύμφωνα με αντικειμενικά και επιστημονικά αποδεχτά κριτήρια, αλλά να τροφοδοτεί το αγελαίο ένστικτο της κοινωνίας ή/και τη δίψα για κουτσομπολιό.  

Σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα του τελευταίου του «ελέγχου», ο οποίος διενεργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς να έχω ενημερωθεί σχετικά για αυτόν και χωρίς να έχει ληφθεί η δική μου άποψη, κατά παράβαση των αρχών της νομιμότητας και της φυσικής δικαιοσύνης, αλλά και χωρίς να αναζητηθούν τα οποιαδήποτε τεκμήρια που θα επιβεβαιώνουν ή όχι τις καταγγελίες, προτίθεμαι να απαντήσω δια της κανονικής και επίσημης οδού στην επιστολή του.

Σε ό,τι αφορά τα λοιπά φαιδρά που με ύφος εκφοβιστικό, ο Γενικός Ελεγκτής «καταγγέλλει» στην ανακοίνωσή του, δεν προτίθεμαι να τα σχολιάσω. Και τούτο διότι, δική μου προτεραιότητα παραμένει η υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος και η προάσπιση των δύο θεσμών που έχω αναλάβει την ευθύνη να υπηρετώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Γιατί δεν του ασκήθηκε ποινική διωξη για τα εγκλήματα που εκανε ο Οδυσσέας στον ΟΠΑΠ , που είναι ο Γενικός Εισαγγελέας;
Ποιος ελεγχει τον λαικιστή Οδυσσέα;
Που είναι υπόλογος ο τιμιτής των πάντων;

Λεωνίδας Βιρας

Αυτοί είμαστε. Κανάγιες και λαμόγια. Βρέθηκε ένας άνθρωπος έντιμος και με ηθικό ανάστημα να τα βάλει με όσους από το 60 τρώνε με τις κουτάλες χωρίς έλεγχο και έπεσαν τα καλόπαιδα από τον πολίτη μέχρι τον κάθε πικραμένο να τον φάνε. Πρέπει να του στήσουμε ανδριάντα στην πλατεία ελευθερίας ρεεε. Έκανε όσα δεν έκαναν χιλιάδες άλλοι για δεκαετίες.

Χρίστος Κυριάκου

ρωτα τον και για τις δικές του λαμογιές και τα ποινικά αδικήματα που έκανε ρε αρνι .... ΟΠΑΠ/ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ/ΛΕΩΦΩΡΕΙΑ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ, ισόβια θα παέι σε ενα δυο χρόνια ο Οδυσσεάς...

ANNA ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Γεμίζει παράνομους μετανάστες η Κύπρος

«ΑΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ...»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:31

Ζητούν μετάθεση συνάντησης οι Εκπαιδευτικοί

«Ολοι οι γονεις και ο υπολοιπος κοσμος ζητα απο την κυβερνηση να προχωρησει σε επιβολη μετρων για μειωση ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  18:29

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση