ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:27
 

Κυνηγοί απέκοψαν την τροχαία κίνηση στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς

Αποκλεισμένος για δύο περίπου ώρες ήταν το πρωί ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς

Newsroom K

Αποκλεισμένος για δύο περίπου ώρες ήταν το πρωί ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς από εκατοντάδες κυνηγούς του νεοσύστατου κόμματος Κυπρίων Κυνηγών που ζητούν, μεταξύ άλλων, τα χρήματα από τις ανανεώσεις/εκδόσεις αδειών κυνηγίου να κατατίθενται στους κυνηγετικούς συλλόγους και όχι στην Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, να επιτρέπεται η εξάσκηση κυνηγετικών σκύλων σε ολόκληρη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, σε περιορισμένες περιοχές μεταξύ Μαρτίου-Απριλίου-Μαΐου και σε ολόκληρη την επικράτεια από την 1η Ιουνίου καθώς και να επιτρέπεται το κυνήγι του αμπελοπουλιού με φλοπέρ.

Από τις επτά το πρωί βρέθηκε στην περιοχή ισχυρή δύναμη της ΜΜΑΔ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας Χριστάκη Παπαδημητρίου.

Αρκετοί οδηγοί προερχόμενοι από Λευκωσία είχαν εγκλωβιστεί στον κόμβο και ύστερα από παρέμβαση της Αστυνομίας, οι κυνηγοί μετακίνησαν τα οχήματά τους για να διευκολυνθεί η τροχαία κίνηση.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, για διευκόλυνση του κοινού, η Αστυνομία είχε προβεί στις απαραίτητες οδικές ρυθμίσεις, στους επηρεαζόμενους αυτοκινητόδρομους με εναλλακτικά δρομολόγια.

Ανοιχτός πλέον ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς

Στην κυκλοφορία έχει δοθεί πριν από λίγο ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, στη Λάρνακα, ο οποίος είχε κλείσει λόγω διαμαρτυρίας ομάδας πολιτών. 

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Οι κυνηγοί πραγματοποίησαν αυτή την κινητοποίηση γιατί έχοντας τα εξής αιτήματα:

1) Τα χρήματα από τις ανανεώσεις/εκδόσεις αδειών κυνηγίου πρέπει να κατατίθενται στους κυνηγετικούς συλλόγους και όχι στην Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας.

2) Η εξάσκηση κυνηγετικών σκύλων πρέπει να επιτρέπεται σε ολόκληρη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, σε περιορισμένες περιοχές μεταξύ Μαρτίου-Απριλίου-Μαΐου που αποτελεί περίοδο φωλεοποίησης και σε ολόκληρη την επικράτεια από την 1η Ιουνίου.

3) Να επιτραπεί το κυνήγι του αμπελοπουλιού με φλοπέρ.

4)Να επιτραπεί το κυνήγι του τρυγονιού κατά την περίοδο του Απριλίου.

5) Να ενισχυθεί η πάταξη της λαθροθηρίας και να μετακινηθούν άμεσα διεφθαρμένοι θηροφύλακες από την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας.

6) Να προωθηθούν άμεσες ενέργειες από το Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας Κύπρου για την πάταξη του φαινομένου των δηλητηριάσεων και των κλοπών κυνηγετικών σκύλων.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη τα σπουδαία για την Παιδεία

«Οι γονεις και ολος ο υπολοιπος κοσμος περιμενει απο τον υπουργο, την κυβερνηση ή τον οποιονδηποτε μεσολαβητη ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  04:48

Γεμίζει παράνομους μετανάστες η Κύπρος

«ΑΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ...»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:31

Ζητούν μετάθεση συνάντησης οι Εκπαιδευτικοί

«Ολοι οι γονεις και ο υπολοιπος κοσμος ζητα απο την κυβερνηση να προχωρησει σε επιβολη μετρων για μειωση ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  18:29

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση