ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Άμεση εφαρμογή μέτρων μετά το ξυλοδαρμό ζητά η ΠΑΣΥΝΟ

Πιο σκληρές ποινές θα εξαλέιψουν το φαινόμενο ανέφερε στην «Κ» ο εκπρόσωπος τύπου της συντεχνίας

Newsroom K

Άμεση εφαρμογή των μέτρων τα οποία είχαν συμφωνήσει με τον Υπουργό υγείας ζητά η ΠΑΣΥΝΟ μετά την χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό συναδέλφου τους από ασθενή του οποίου είχε την ευθύνη για περίθαλψη του για μια περίπου ώρα.

Μιλώντας στην «Κ» για το συγκεκριμένο θέμα ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ Θεόδωρος Πετέλης τόνισε ότι και το νέο περιστατικό δείχνει ότι τα νέα μέτρα που έχει πρόθεση ο Υπουργός υγείας να εφαρμόσει πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα καθώς όπως φαίνεται είπε η έξαρση του φαινομένου να κτυπιόνται συνάδελφοι μας πλέον γίνεται πιο έντονη.

Όπως ανέφερε σχετικά με το χθεσινό περιστατικό ο συγκεκριμένο ασθενείς ενώ εξυπηρετήτουν στις πρώτες βοήθειες αποφάσισε ότι έπρεπε να πάρει εξιτήριο και έτσι όταν ο νοσηλευτής προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει ότι έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί η θεραπεία του αυτός τον κτύπησε τόσο εντός των πρώτων βοηθειών τόσο εκτός.

Παράλληλα όπως επισήμανε η ΠΑΣΥΝΟ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το επηρεαζόμενο συνάδελφο τους στο οποίο τόνισαν ότι πρέπει να διεκδικήσει μέσω της δικαστική οδού τα δίκαια του έτσι ώστε η ποινή που θα επιβληθεί στο «ταραξία» ασθενή να είναι απαγορευτική για παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ τόνισε ότι πρέπει να εγκριθούν οι αυστηρότερες ποινές, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο κτένι αλλά ευελπιστούμε ότι σε συνεργασία με τον Υπουργό υγείας ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να σταματήσει το φαινόμενο αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση