ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:16
 

Άρχισε η απογευματινή λειτουργία για τα Κρατικά Φαρμακεία

Η επέκταση του ωραρίου για ορισμένα Κρατικά Φαρμακεία γίνετε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Newsroom K

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων στα Κέντρα Υγείας Στροβόλου και Αγλαντζιάς καθημερινά μέχρι τις 6:15 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ., καθώς και στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου μέχρι τις 6 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι το Φαρμακείο στο Κέντρο Υγείας του Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας λειτουργεί ήδη καθημερινά από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ., ενώ στο Κέντρο Υγείας Πάχνας από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και ενόψει της αυτονόμησης των δημόσιων νοσηλευτηρίων και της εφαρμογής του ΓεΣΥ, το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη προχωρήσει με τη συμπλεγματοποίηση και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας της αστικής Λευκωσίας, ενώ βρίσκεται στο στάδιο της αντίστοιχης διαδικασίας για τις αγροτικές περιοχές.

Μέχρι στιγμής, το ωράριο 7:30 π.μ. – 8 μ.μ. τις καθημερινές και 8 π.μ. – 1 μ.μ. το Σάββατο εφαρμόζεται στα Κέντρα Υγείας Λατσιών, Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Καϊμακλίου και Λακατάμειας. Τα Κέντρα Υγείας στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας λειτουργούν από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. τις καθημερινές. Τα Κέντρα Υγείας Κοφίνου και Πάχνας λειτουργούν από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X