ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:00
 

Η ΠΟΣΠΦ υπερασπίζεται τον πρόεδρο της Μάριο Κουλούμα

Εκφράζει τη θλίψη και απογοήτευσή της για την «αήθη επίθεση από αξιωματούχους του ΠΙΣ προς τον Πρόεδρο της, Μ. Κουλούμα»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), η οποία εκπροσωπεί 27 οργανώσεις ασθενών στην Κύπρο και είναι ο κοινωνικός εταίρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα ασθενών βάσει νομοθεσίας, «εκφράζει τη θλίψη και απογοήτευσή της για την αήθη επίθεση από αξιωματούχους του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάριο Κούλουμα, όπως και την υπόσταση της ίδιας της Ομοσπονδίας».

Σε ανακοίνωσή, η ΠΟΣΠΦ καλεί τον ΠΙΣ «να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις αξιωματούχων τις τελευταίες μέρες και ειδικά των κυρίων Αρμεύτη και Καραϊσκάκη».

Στο μεταξύ, η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ) εξέφρασε σε ανακοίνωση «έντονη δυσαρέσκεια απέναντι σε οποιονδήποτε θίγει και προσβάλλει τη θέση του κ. Μάριου Κουλούμα».

Επίσης, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΑΣΚ) σε ανακοίνωση «στηρίζει την ΠΟΣΠΦ και τον πρόεδρο της κ. Μάριο Κουλούμα για όλες τις ενέργειες που κάνει για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών και την εφαρμογή του ΓΕΣΥ».

Ο ΠαΣΣΠ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στην άμβλυνση των όποιων αντιπαραθέσεων και τη διευκόλυνση του εποικοδομητικού διαλόγου για την εξεύρεση κοινών συνισταμένων, ώστε να προχωρήσει η εφαρμογή του ΓεΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Ο υπουργός Υγείας καθώς και οι ηγεσίες ΟΑΥ και ΟΚΥπΥ αύριο  Πέμπτη θα βρεθούν απέναντι από τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Βουλής σε μια πρώτη εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση

Λίστα αλλαγών για τα κενά του ΓεΣΥ

Λίστα με θέματα που χρήζουν βελτιώσεων ή και αλλαγών για ομαλοποίηση της κατάστασης έχουν ετοιμάσει οι αρμόδιες υπηρεσίες ...
Του Απόστολου Τομαρά
 |  ΥΓΕΙΑ
Η στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας προς όλους τους εμπλεκόμενους, ουσιαστικά μεταφράζεται ως μήνυμα αποφασιστικότητας της κυβέρνησης για εφαρμογή του ΓεΣΥ

Τα έξι αγκάθια εφαρμογής του ΓεΣΥ

Ισχυρή δέσμευση όλων των εμπλεκομένων για ομαλοποίηση της κατάστασης – σε αναταραχή φαρμακοποιοί για τα ακριβά φαρμακευτικά ...
Του Απόστολου Τομαρά
 |  ΥΓΕΙΑ
X