ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΠΟΣΠΦ υπερασπίζεται τον πρόεδρο της Μάριο Κουλούμα

Εκφράζει τη θλίψη και απογοήτευσή της για την «αήθη επίθεση από αξιωματούχους του ΠΙΣ προς τον Πρόεδρο της, Μ. Κουλούμα»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), η οποία εκπροσωπεί 27 οργανώσεις ασθενών στην Κύπρο και είναι ο κοινωνικός εταίρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα ασθενών βάσει νομοθεσίας, «εκφράζει τη θλίψη και απογοήτευσή της για την αήθη επίθεση από αξιωματούχους του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάριο Κούλουμα, όπως και την υπόσταση της ίδιας της Ομοσπονδίας».

Σε ανακοίνωσή, η ΠΟΣΠΦ καλεί τον ΠΙΣ «να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις αξιωματούχων τις τελευταίες μέρες και ειδικά των κυρίων Αρμεύτη και Καραϊσκάκη».

Στο μεταξύ, η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ) εξέφρασε σε ανακοίνωση «έντονη δυσαρέσκεια απέναντι σε οποιονδήποτε θίγει και προσβάλλει τη θέση του κ. Μάριου Κουλούμα».

Επίσης, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΑΣΚ) σε ανακοίνωση «στηρίζει την ΠΟΣΠΦ και τον πρόεδρο της κ. Μάριο Κουλούμα για όλες τις ενέργειες που κάνει για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών και την εφαρμογή του ΓΕΣΥ».

Ο ΠαΣΣΠ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στην άμβλυνση των όποιων αντιπαραθέσεων και τη διευκόλυνση του εποικοδομητικού διαλόγου για την εξεύρεση κοινών συνισταμένων, ώστε να προχωρήσει η εφαρμογή του ΓεΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Αθώοι Ηλιάδης, Κυπρή στην υπόθεση της Τρ. Κύπρου

«Τέτοιο Κακουργιοδηκίο να τo χαιρόμαστε!!! »
ΑΚΑ  |  10:28

Έριξαν καρφιά στον Πρόεδρο οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ

«Ναι, ΑΚΑ, μίλησαν αυτοί που μας κούρεψαν, που έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό για να μην κουρευτούν, αυτοί ...»
Yiannos  |  14:24

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση