ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:04
 

Βίντεο: Γιατρός φέρεται να χλευάζει ασθενή που σφαδάζει από τους πόνους

Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο Παμπορίδης

Newsroom K

Περιστατικό το οποίο φαίνεται να έλαβε χώρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, το οποίο επισκέφθηκε ηλικιωμένος άνδρας συνοδευόμενος από τους οικείους του με συμπτώματα εγκεφαλικού βλέπει σήμερα  το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία.

Στο βίντεο μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο μεσήλικας άνδρας ενώ σφαδάζει από τους πόνους έχει να αντιμετωπίσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του επί καθήκοντι ιατρού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε ο άνδρας περίμενε στο κρεβάτι του πόνου για περίπου μία ώρα χωρίς να του δίνει κανείς σημασία. Όταν τελικά ο ασθενής άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια ο επί καθήκοντι ιατρός ειρωνεύτηκε κι αυτόν και τους οικείους του. Στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα ο γιατρός να ρωτά τους οικείους του αν έχει ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ σε υπόδειξη της συζύγου του ασθενή ότι ο άντρας της πάσχει από κόλπο, ο γιατρός απάντησε «κόλπο έχουν μόνο οι γυναίκες».

Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο Παμπορίδης 

Για το συγκεκριμένο θέμα πρoχώρησε σήμερα σε γραπτή δήλωση ο υπουργός υγείας Γιώργος Παμπορίδης. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση του ο κύριος Παμπορίδης διέταξε διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας εναντίον συγκεκριμένου ιατρικού λειτουργού που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό με απρεπή και/ή ανάρμοστη συμπεριφορά προς ασθενή και/ή οικείους του.

Όπως τονίζει σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας θα αναμένει την έκβαση της πειθαρχικής έρευνας, και δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση σχετικά με το περιστατικό.

Παράλληλα εξ αφορμής της δημοσιότητας που έλαβε η συγκεκριμένη καταγγελία, καλεί τους προσερχόμενους στα δημόσια νοσηλευτήρια να προβαίνουν σε καταγγελία κάθε περιστατικού που αισθάνονται ότι θίγει την αξιοπρέπειά τους.

Ενώ καταλήγοντας σημειώνει ότι ανάρμοστες και απαξιωτικές συμπεριφορές από οποιονδήποτε εργαζόμενο του Υπουργείου Υγείας όσο υψηλόβαθμοι κι εάν είναι προς οποιοδήποτε πολίτη, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές, γιατί πριν από οποιονδήποτε άλλο προσβάλλουν τις εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας που με αυταπάρνηση υπηρετούν τον πάσχοντα πολίτη καθημερινά στα δημόσια νοσηλευτήρια και αμαυρώνουν την εικόνα της συλλογικής προσπάθειας για εξυπηρέτηση του Κύπριου ασθενή, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία και όπως φαίνεται στο βίντεο ο γιατρός ειρωνεύεται και χλευάζει ασθενή ενώ αυτός σφαδάζει από τους πόνους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

OUT!!!

knak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση