ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:00
 

Μόλις 8% της κανονικής η μέση ποσότητα βροχόπτωσης για τον Νοέμβριο

Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 12ης Νοεμβρίου ανήλθε μόλις στα 4,3 χιλιοστά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στε μόλις 8% της κανονικής για το μήνα Νοέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Ενδεικτικό της λιγοστής βροχόπτωσης που έπεσε εντός Νοεμβρίου είναι και η ελάχιστη ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στην περιοχή του Σταυρού της Ψώκας, η οποία συγκαταλέγεται πάντα στις περιοχές με τη μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 12ης Νοεμβρίου ανήλθε μόλις στα 4,3 χιλιοστά, σε σύγκριση με 53,3 χιλιοστά για την κανονική για το μήνα. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου τριημέρου ανήλθε στο 1,1 χιλιοστά.
 
Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στο Κελλάκι με 18,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 32% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η περιοχή του αεροδρομίου Πάφου με 14,8 χιλιοστά βροχόπτωσης (28% της κανονικής) και η Αθηένου με 7,7 χιλιοστά (27% της κανονικής).
 
Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-12 Νοεμβρίου σημειώθηκε στη Λεμεσό (Νέο Λιμάνι), στη Λευκωσία (Αθαλάσσα) και Σταυρό της Ψώκας με μόλις 2% της κανονικής βροχόπτωσης για τις συγκεκριμένες περιοχές. Στη Λεμεσό η ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι το πρωί της 12ης Νοεμβρίου ανήλθε στα μόλις 1,2 χιλιοστά, στη Λευκωσία στα 0,6 χιλιοστά και στον Σταυρό της Ψώκας στα 2,2 χιλιοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X