ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Ναυαγοσώστες: «Η γυναίκα ίσως επανερχόταν στην ζωή»

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον πνιγμό της 65χρονης Μαρίας Γούμενου

Newsroom K

Με ανακοίνωση τους οι ναυαγοσώστες επανέρχονται και προειδοποιούν τους αρμοδίους ότι αν δεν παρθούν μέτρα φέτος θα χαθούν πολλοί λουόμενοι στις κυπριακές παραλίες. Οι ναυαγοσώστες πολλές φόρες έχουν διαμαρτυρηθεί για το καθεστώς εργασίας τους προειδοποιώντας για τους κινδύνους που παραμονεύουν.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον πνιγμό της 65χρονής Μαρίας Γούμενου οι ναυαγοσώστες αναφέρουν ότι αν οι συνάδελφοι τους ήταν παρόντες τότε ίσως η γυναίκα να επανερχόταν στην ζωή.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Επαληθευόμαστε για ακόμα μια φορά, για όλα αυτά που φωνάζουμε εδώ και αρκετό καιρό και που αφορούν την προστασία των λουομένων με σωστή Ναυαγοσωστική κάλυψη σε όλες τις επαρχίες, εφαρμόζοντας στα Ναυαγοσωστικά σημεία το σύστημα 2 βαρδιών από Ανατολή μέχρι Δύση, καθώς αποδείχθηκε σωτήριο για αρκετές ανθρώπινες ζωές που είχαν κινδυνεύσει στη θάλασσα, και διεσώθησαν λόγω της παρουσίας Ναυαγοσωστών, σε αντίθεση με το σημερινό τραγικό συμβάν που μια γυναίκα εξέπνευσε τελείως αβοήθητη

Εάν υπήρχαν, Ναυαγοσώστες, με τον κατάλληλο εξοπλισμό (απινιδωτή, συσκευή οξυγόνου κτλ) που διαθέτουν, ίσως η γυναίκα να επανερχόταν στην ζωή και να αποφεύγαμε αυτό το σημερινό τραγικό συμβάν.

Ευελπιστούμε οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ, μετά το σημερινό συμβάν, να αναθεωρήσουν και να καταλάβουν ότι η επιβίωση των λουομένων ( ντόπιων -ξένων) στις παράλιες, δεν σηκώνει, ούτε εκπτώσεις, ούτε αναστολές, ούτε καθυστερήσεις... Παρά μόνον, μέτρα, έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης το συντομότερο δυνατόν, ειδάλλως, πολύ φοβόμαστε, ότι φέτος, θα χάσουμε παρά πολλούς λουόμενους σε παράλιες που το ωράριο των Ναυαγοσωστών θα είναι ελλιπές, όπως του σημερινού συμβάντος που οι Ναυαγοσώστες του σημείου, είχαν εισέλθει εις την εργασία τους στις 9:30 αντί νωρίτερα που θα έπρεπε.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της ελλείπουσας..

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

ΣΚΤ: Καλύφθηκε ο στόχος για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου

«Η πειρα μας λεει οτι πολυ συντομα θα προκυψουν πλεονασμοι ακομη τοσων υπαλληλων, πολλοι απο τους οποιους ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  13:09

Αυτά αναφέρονται στο υπόμνημα που θα παραλάβουν οι εκπαιδευτικοί

«Το κράτος διαχρονικά υπέκυπτε στις απαιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων και των ...»
Α Αντωνιάδης  |  13:02

Η Τουρκία στρέφεται στην ΕΕ

«Δείξετε του πόρτα!!!»
knak  |  18:37

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση