ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Οδικά έργα σε αρκετές περιοχές

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα

Οδικά έργα εκτελούνται σε αρκετές περιοχές όπου σύμφωνα με την Αστυνομία πιθανόν να επηρεάζεται η ομαλή τροχαία κίνηση. 

Στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός).  

Στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. και τέλος οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 08:00 – 12:00, στη λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού στα Λιβάδια, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Λιβαδιών.  Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η λεωφόρος Ανδρέα Στυλιανού (από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Α. Παναγούλη, μέχρι και τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο του παραλιακού δρόμου Λάρνακας- Δεκέλειας)  θα είναι κλειστή και από τις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση