ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:03
 

Νέο ΔΣ ανέδειξαν οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης

Νέος Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μορφάκης Σολομωνίδης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης εξέλεξε την περασμένη Παρασκευή νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι νέος Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μορφάκης Σολομωνίδης, ενώ τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου ανέλαβε Σωτήρης Χριστοφή.
Επίσης, τη θέση του Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Χαράλαμπος Γεωργίτσης, του Γραμματέα ο Χρίστος Ανδρέου, του Ταμία ο Κώστας Κυπρής και του Βοηθού Γραμματέα ο Πέτρος Στυλιανού.

Ο νέος Πρόεδρος, αμέσως μετά την εκλογή του, ανέφερε ότι επιδίωξη των Οργανωμένων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης παραμένει η ποιοτική δημόσια εκπαίδευση σε ένα ασφαλή σχολικό χώρο όπως επίσης ένα ανθρώπινο και δημοκρατικό σχολείο.

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση χαιρέτησαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, Παναγιώτης Αντωνίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Κυριάκος Χατζηγιάννης και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.

Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του Προέδρου της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Κωστάκης Αντωνίου, εκ μέρους του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Χριστόφορος Παπαστυλιανού, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, Λοΐζος Γιάσουμας, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης, Κώστας Γιάγκου και εκ μέρους της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης ο Μάριος Παπαϊωακείμ.

Ακολούθησαν η λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου στα πεπραγμένα της Σχολικής Χρονιάς 2016-2017 και η κατάθεση της Ελεγμένης Ταμειακής Κατάστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση