ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο ΔΣ ανέδειξαν οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης

Νέος Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μορφάκης Σολομωνίδης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης εξέλεξε την περασμένη Παρασκευή νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι νέος Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μορφάκης Σολομωνίδης, ενώ τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου ανέλαβε Σωτήρης Χριστοφή.
Επίσης, τη θέση του Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Χαράλαμπος Γεωργίτσης, του Γραμματέα ο Χρίστος Ανδρέου, του Ταμία ο Κώστας Κυπρής και του Βοηθού Γραμματέα ο Πέτρος Στυλιανού.

Ο νέος Πρόεδρος, αμέσως μετά την εκλογή του, ανέφερε ότι επιδίωξη των Οργανωμένων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης παραμένει η ποιοτική δημόσια εκπαίδευση σε ένα ασφαλή σχολικό χώρο όπως επίσης ένα ανθρώπινο και δημοκρατικό σχολείο.

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση χαιρέτησαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, Παναγιώτης Αντωνίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Κυριάκος Χατζηγιάννης και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.

Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του Προέδρου της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Κωστάκης Αντωνίου, εκ μέρους του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Χριστόφορος Παπαστυλιανού, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, Λοΐζος Γιάσουμας, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης, Κώστας Γιάγκου και εκ μέρους της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης ο Μάριος Παπαϊωακείμ.

Ακολούθησαν η λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου στα πεπραγμένα της Σχολικής Χρονιάς 2016-2017 και η κατάθεση της Ελεγμένης Ταμειακής Κατάστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Ενδιάμεση φόρμουλα η ρήξη στην ΑΟΖ

«Υπάρχουν σοβαρά λάθη: εκεί που πρέπει να γραφτεί τ/κ γραφεται ε/κ. Δεν βγαίνει νόημα. Ας το διορθώσει ...»
Κυριάκος Τζιαμπάζης  |  18:43

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η Τουρκία υπερβαίνει συνεχώς τις κόκκινες γραμμές

«"...η Άγκυρα όταν καλείται να μπει σε τάξη, παραπονιέται και αντιδρά σαν να μην έχει επαφή με την ...»
Σοφούλης  |  13:27

Πειθαρχικό ΔΗΚΟ: Αρνείται να συμμετέχει στο συμβούλιο ο Ιερωνυμίδης

«Έτο που έσιει τζιαί νούσιμους μές το ΔΗΚΟ! »
knak  |  09:14

Βίαζε τα δύο ανήλικα αδέρφια του σε ηλικία 15 ετών

«Και δεν ξέρετε τι να του κάνετε???»
knak  |  11:04

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση