ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι γονείς δημοτικής σε διάλογο από αύριο για τα Ολοήμερα

H Συνομοσπονδία εκφράζει λύπη και ενημερώνει ότι έχει αποστείλει ανακοίνωση στους γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 13:05

Newsroom K

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αρχίζει από αύριο διάλογο για τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, με τη συμμετοχή της ΠΟΕΔ. Τον διάλογο εξήγγειλε, σύμφωνα με τους γονείς Δημοτικής, το Υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα σε σχέση με την αυριανή απεργία η Συνομοσπονδία εκφράζει λύπη και ενημερώνει ότι έχει αποστείλει ανακοίνωση στους γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 13:05.

Θα γίνει προσπάθεια να ενημερωθούν οι προμηθευτές οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σίτιση των μαθητών ούτως ώστε να μην προχωρήσουν στις παραδόσεις των γευμάτων και να χρεωθούν άδικα οι γονείς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε περίπτωση που κάποιοι προμηθευτές έχουν προβεί στην αγορά των πρώτων υλών κτλ για την προμήθεια των γευμάτων και απαιτηθεί οποιαδήποτε χρηματική αμοιβή, θα πρέπει να ενημερωθεί πρώτα το γραφείο της Συνομοσπονδίας. Αναφέρεται ακόμη ότι σε καμία περίπτωση οι Τοπικοί Σύνδεσμοι Γονέων δεν πρέπει να αναλάβουν την υποχρέωση επιτήρησης των μαθητών, γιατί τίθενται σοβαρά θέματα ασφάλειας και προστασίας, την οποία ευθύνη δεν θα αναλάβουμε.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία θα ενημερώσει τους γονείς για οποιαδήποτε νέα δεδομένα προκύψουν και παράλληλα εκφράζει τη συμπαράσταση της προς όλους τους γονείς για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και διαβεβαιώνει ότι θα ενεργεί πάντα προς όφελος των μαθητών και των γονιών της Δημοτικής Εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

J&P: Προς νομικά μέτρα οι Ιωάννου κατά Παπαθωμά

«oraios tipos prepei na en aftos o papathomas. menei elbetia, kikloforei me aeroplano kai motores kai ...»
Jenny  |  16:17

J&P: Προς νομικά μέτρα οι Ιωάννου κατά Παπαθωμά

«Den mporo na katalabo pos mia toso istoriki etaireia exei ftasei se afto to simio.. diladi.. eleos.. ...»
Panos  |  15:28

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία των δολοφονηθέντων

«Κακώς οι συγγενείς δέχτηκαν να γίνει η κηδεία πρην κατάληξη η αστυνομία σε πιθανό σενάριο! »
Ντομπρος Κελαηδης  |  00:13

J&P: Προς νομικά μέτρα οι Ιωάννου κατά Παπαθωμά

«DISTIXOS I KATHIMERINI GRAFI LATHASMENA ATHRA ENANTION TIS PLEVRAS PARASKEVAIDES. IME IPALLILOS TIS ...»
APLIROTOS IPALLIOS J&P  |  22:41

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση