ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΣΕΜ: Στοχεύουν να αποπροσανατολίσουν τους μαθητές σε σχέση με τις τετράμηνες εξετάσεις

Η συνάντηση της Πέμπτης «δεν έχει κανένα νόημα», τονίζει το μαθητικό κίνημα

Newsroom K

Χωρίς κανένα νόημα χαρακτηρίζει τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Διευθυντή Μέση Εκπαίδευσης, Κυπριανό Λούη, η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ). Όπως αναφέρει μέσω ανακοίνωσης η ΠΣΕΜ, «από τη στιγμή που το σχέδιο εμπεριέχει τις εξετάσεις ανά τετράμηνο με τις οποίες έχουμε εκφράσει πολλές φορές τη διαφωνία μας», σημειώνοντας παράλληλα, πως παρόλα αυτά θα παρευρεθούν στη συνάντηση και θα εκφράσουν την άποψη τους με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα εισακουστούν.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αποστέλλουμε αυτή την επιστολή με αφορμή την πρόσκληση που λάβαμε για να παρευρεθούμε στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε συνάντηση για ενημέρωση σε σχέση με τις εξετάσεις ανά τετράμηνο. Αυτή η συνάντηση δεν έχει κανένα νόημα αφού έχουμε καλεστεί να καταθέσουμε τις απόψεις μας για το Σχέδιο Αξιολόγησης του μαθητή την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου. Ένα σχέδιο το οποίο εμπεριέχει τις εξετάσεις ανά τετράμηνο με τις οποίες έχουμε εκφράσει πολλές φορές τη διαφωνία μας.

Θεωρούμε ότι η συνάντηση της Πέμπτης στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τόσο εμάς τους μαθητές όσο και την κοινωνία σε σχέση με την ουσία των εξετάσεων ανά τετράμηνο. Η επιβολή περισσότερων εξετάσεων ενισχύει το κυνήγι του βαθμού και εξοντώνει τους μαθητές, ενισχύοντας παράλληλα τον ατομικισμό και την παραπαιδεία.

Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε ανούσια και αχρείαστη την συνάντηση. Παρόλα αυτά θα παρευρεθούμε και θα εκφράσουμε την άποψη μας και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα εισακουστούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω καλά νέα για εσάς! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  01:32

Μαχαλεπί και πρόβα τζενεράλε

«Τζαι τι θα γίνει με τους πύργους αν λυθεί το Κυπριακό τζαι τα διαβατήρια θα είναι πουμισιάρικα με τους ...»
Άσχετος  |  19:42

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X