ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:32
 

Τρία πανελλήνια βραβεία εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο Εμπας

Η μαθήτρια Κυριακή Μαυροβουνιώτη με το έργο «Της κοπέλας το νερό» του Γεώργιου Δροσίνη έχει κερδίσει βραβείο σε τρεις κατηγορίες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τρία πανελλήνια βραβεία εξασφάλισε το δημοτικό Σχολείο Έμπας   σε Μουσικό Διαγωνισμό μελοποίησης ποίησης. Ο  Πανελλήνιος διαγωνισμός μελοποιημένης ποίησης προκηρύχτηκε από την  ένωση Ελλήνων λογοτεχνών. Η μαθήτρια Κυριακή Μαυροβουνιώτη με το έργο «Της κοπέλας το νερό» του Γεώργιου Δροσίνη έχει κερδίσει βραβείο σε τρεις κατηγορίες (1ο βραβείο ενορχήστρωσης, 2ο βραβείο μελοποίησης και 2ο βραβείο μουσικής για ταινία).

Το τραγούδι ερμήνευσαν οι μαθητές του σχολείου Κυριακή Μαυροβουνιώτη, Αντρέας Σάββα, Σοφιανός Παπαγεωργίου, Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, Ελένα Χαρά Δημητρίου, Έλενα Κάιζερ, Ήριδα Βανεζη, Μαριάμ Αργυροπούλου, Βικτώρια Πιτσιόλη.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η  Άννα Ζίγκα. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Έμπας θα παρευρεθούν στην Αθήνα την 1η Μαρτίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων.

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές δημιουργούν μικρά θαύματα μέσα στις τάξεις καθημερινά, σημειώνουν, προσθέτοντας ότι αυτό γίνεται πολλές φορές πέραν του αυστηρού ωρολογίου προγράμματος. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές, αθόρυβα φέρνουν την αλλαγή σε στάσεις και νοοτροπίες, δημιουργούν πολιτισμό, καταλήγουν στην ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί της Εμπας που συγχαίρουν τόσο τα παιδιά όσο και την δασκάλα του δημοτικού σχολείου Έμπας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X