ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Παραμένει στο Μακάρειο εδώ και 4 χρόνια ο μικρός Άγγελος

Οι γονείς του το έφεραν στον κόσμο το 2014, ωστόσο το παράτησαν στο νοσοκομείο, λόγω της σπάνιας πάθησής του

Newsroom K

Εξακολουθεί να διαμένει και να μεγαλώνει στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία, το τετράχρονο, πλέον, παιδάκι, που εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του, επειδή πάσχει από το σύνδρομο συγγενούς κεντρικού υποαερισμού. Οι γονείς του το έφεραν στον κόσμο το 2014, ωστόσο το παράτησαν στο νοσοκομείο, λόγω της σπάνιας πάθησής του.

Το 2016 είχε δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, η οποία, όμως, αποδείχθηκε ακατάλληλη για να το φροντίσει, έτσι το παιδάκι - το προσωπικό το βάφτισε Άγγελο - επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να διαμένει μέχρι και σήμερα.

Το περιστατικό ανέδειξε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτης, η οποία επισκέφθηκε πρόσφατα το Μακάρειο Νοσοκομείο και αντίκρυσε τον Άγγελο να περιφέρεται στους διαδρόμους, συνοδεία μελών του προσωπικού.

Ψάχνουν λύση οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας

Σύμφωνα με δηλώσεις της Λειτουργού Α’ των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρίας Κυρατζής, , οι Υπηρεσίες ψάχνουν λύση για το θέμα του Άγγελου, ωστόσο, απαιτείται χρόνος ώστε να βρεθεί η σωστή λύση, υπογράμμισε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το παιδί δεν είναι παραμελημένο, αλλά τυγχάνει τακτικών επισκέψεων από Λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, ενώ σε συνεργασία με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, διασφαλίζεται ό,τι είναι ωφέλιμο για το ίδιο.

Τέλος σημείωσε ότι στο παρόν στάδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση κάποιων υποψηφίων αναδόχων οικογενειών, που εξέφρασαν την επιθυμία για να υιοθετήσουν το παιδί.

Πηγή: 24News

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X